Plidenta Pro-t-action, Herbal i Triple Active s oznakom “Izvorno hrvatsko”

427

plidenta-izvorno-hrvatskoPrvi su to hrvatski kozmetički proizvodi nakon Melema i Bračkog finog sapuna sa statusom izvornih hrvatskih proizvoda

Hrvatska gospodarska komora statusom “Izvorno hrvatsko” nagradila je zubne paste Plidenta Herbal, Pro-t-action i Triple Active, a oznakom “Hrvatska kvaliteta” ostale proizvode iz portfelja ove robne marke, priopćeno je iz tvrtke Neva koja posluje u sastavu Atlantic grupe.

Plidentine zubne paste su, nakon Melema i Bračkog finog sapuna, prvi hrvatski kozmetički proizvodi uopće kojima je dodijeljen status izvornih hrvatskih proizvoda.

Proizvodi i usluge s oznakom “Izvorno hrvatsko” (“Croatian Creation”) imaju posebnu vrijednost.

To proizlazi iz činjenice da je riječ o kvalitetnim proizvodima koji uključuju značajke hrvatske tradicije, razvojno-istraživačkog rada, inovacije ili invencije, dakle o proizvodima s neponovljivim i jedinstvenim osobinama.

Plidenta Herbal jedinstvena je zubna pasta sa šest biljnih ekstrakta, od kojih su pet biljke hrvatskog podneblja, i već 27 godina predstavlja jednu od najprodavanijih zubnih pasti na hrvatskom tržištu i šire.

Plidenta Hrvatska kvalitetaPlidenta Pro-t-action je prva zubna pasta na svijetu s probiotskom kulturom L. paracasei koja za 52% smanjuju broj uzročnika karijesa, bakterije Streptococcus mutans. Karijes je, nakon prehlade, najraširenija bolest na svijetu. Učinkovitost Plidente Pro-t-action je potvrđena na kliničkom istraživanju provedenom na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, prvom na svijetu za ovu pastu.

Plidenta Triple Active sadrži visokotehnologiziranu formulaciju u kojoj su aktivni sastojci: vitamin E (Tocopheryl acetate), bisabolol i pepermint posebnom tehnologijom inkapsuliranim u micro kapsule s produljenim djelovanjem.

Ostale Plidente dobile su prestižni status “Hrvatska kvaliteta”, oznaku koja je jamstvo kupcu da je riječ o proizvodima koji predstavljaju sam vrh svjetske ponude u svojoj klasi.

Do sada status “Hrvatska kvaliteta” od brendova Atlantic Grupe imaju još Cedevita i Unique, a “Izvorno hrvatsko” Melem i Kalnička kapljica.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here