StoreLand lani ostvario rast prometa od 12,5 posto

143

storeland-varazdin-midiTrgovački centar StoreLand, kojim upravlja CCS Grupa, u 2011. godini ostvario je promet od 54,289 milijuna kuna te je u usporedbi s 2010. ostvario rast prometa od 12,5 posto.

Poslovni rezultati pokazuju kako je StoreLand jedan od najuspješnijih malih trgovačkih centara u Hrvatskoj, stoji u priopćenju za medije.

Na rast prihoda centra najviše je utjecao kvalitetan miks brendova koji su privukli velik broj kupaca iz Varaždina i okolice. Pittarello, Konikom, Oviesse, Mana Moda, Magic baby, Impuls-Sport, Tisak, Tepih-Centar, posluju u StoreLandu od otvorenja centra 2008. godine.

Početkom 2011. pridružila im se NKD Moda dok se krajem 2011. pridružio i trgovački lanac Metro Cash&Carry te su time dodatno obogatili ponudu centra.

Posebno raduje podatak kako se prošle godine broj zaposlenih u centru s 56 djelatnika povećao na 74 (povećanje od 32%). StoreLand je time u vrijeme teške gospodarske situacije pridonio poboljšanju ekonomske situacije velikom broju obitelji u Varaždinu i okolici. Ne samo da je pridonio boljoj socijalnoj slici grada Varaždina, nego je s uplaćenim PDV-om pomogao gospodarskoj situaciji. Ukupno uplaćen PDV u 2011. iznosi 12,486 milijuna kuna.

“Koncept StoreLanda pokazao se kao pun pogodak. Vjerujemo kako će u 2012. novi zakupci dodatno obogatiti ponudu centra, te time privući još više kupaca i povećati posjećenost, a na kraju i ukupno poslovanje. StoreLand je postao jedan od najpoznatijih varaždinskih trgovačkih brendova te smo uvjereni kako ćemo ove godine još osnažiti našu tržišnu poziciju. Franšizu StoreLand nastavit ćemo razvijati i u ostalim gradovima Hrvatske”, rekao je direktor prodaje CCS Grupe Duško Koruga.

Između ostalog napominje “kako je ostvareni uspjeh rezultat uzajamnog povjerenja i kvalitetnog i profesionalnog odnosa sa zakupnicima koji se postupno gradi u posljednje tri godine, a uvjereni smo da će se ovakav odnos nastaviti u idućim godinama”.

U 2012. CCS Grupa planira krenuti s prvom fazom gradnje shopping malla i Baumaxa u Puli. CCS Grupa nastavlja i s razvojem projekata u Karlovcu, Kaštelima i Vukovaru. (Lider)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here