Victoria Oil: Iskon ulje perjanica kategorije

388

victoria-oil-proizvodnja-iskon-uljeIskon dolazi iz kompanije Victoria Oil iz Šida, članice Victoria Group holdinga, izravno iz najsuvremenije tvornice za preradu uljarica na Balkanu.

Spoj kvalitetnih sirovina i najmodernijeg pogona, kapaciteta 14.000 litara na sat za punjenje i ambalažiranje ovog jestivog ulja, omogućilo je domaćem tržištu užitak u nadasve kvalitetnom finalnom proizvodu.

Najviši tehnološki postupci rafinacije, koji se provode pri proizvodnji Iskona, omogućili su potrošačima da u svakodnevnoj upotrebi koriste ulje s potpuno očuvanim prirodnim karakteristikama zatečenim u samom zrnu suncokreta, odnosno visokim sadržajem vitamina E, prirodnom bojom kao i povoljnim masno-kiselinskim sastavom.

victoria-oil-iskon-uljeU Iskon ulje se ne dodaju nikakvi aditivi za stabilnost, jer su sačuvani svi antioksidanti, a sama ambalaža osigurava zaštićenu atmosferu koja dodatno jamči trajnost ulja.

Priču ovog proizvođača potkrjepljuje i nedavno istraživanje u okviru projekta “Europski standardi zaštite potrošača u Srbiji”, financiranog od strane Europske Unije, u kojem je Iskon ulje ocijenjeno najvišom ocjenom za kvalitetu i sigurnost proizvoda.

Iz Victoria Oila ističu kako, s obzirom na sve navedeno, nije nikakvo čudo što je jestivo ulje Iskon nakon samo dvije godine na domaćem tržištu ostvarilo udio koji premašuje 30% prodaje kategorije, dok je izvoz u EU i susjedne zemlje sve značajniji.

Kada se pojavio na tržištu 2009. godine, Iskon je napravio veliki bum i svojom korektnom poslovnom i cjenovnom politikom praktično natjerao ostale domaće proizvođače na korekcije cijena ovog proizvoda.

“Iskon je i danas proizvod koji održava ravnotežu na tržištu ulja u Srbiji, a kada je riječ o ulasku na hrvatsko tržište, posebno je bitno to što je Republika Hrvatska ove godine ukinula prelevman na uvoz svih vrsta suncokretovog ulja, što će dati veliku izvoznu šansu i za naš Iskon”, naglašava Natalija Kurjak, direktorica marketinga.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here