Arla i Lurpak maslac: Za sve namjene

145

maslac-lurpak-200gTvrtka Magros iz Opatije u svojoj ponudi ima maslace robnih marki Arla i Lurpak koje nudi u maloprodajnom i veleprodajnom kanalu prodaje.

Tako se za ugostiteljstvo nude maslac Arla u pakovanju od 200 g i 100×10 g, dok je maloprodaji namijenjen pripravak maslaca Lurpak slani 200 g Arla, koji je i najprodavaniji, i Lurpak light slani 200 g Arla – miješani namaz od maslaca sa smanjenim udjelom masnoće.

Iz tvrtke ističu kako surađuju sa svim trgovačkim lancima na hrvatskom tržištu s izuzetkom Lidla.

maslac-lurpak-light-200gTrgovcima preporučuju Lurpak slani pripravak maslaca jer je jedinstven na tržištu, visoke je kvalitete, modernog dizajna te dolazi s cijenom koja je u skladu s ponuđenom kvalitetom.

S druge strane, potrošačima ovaj proizvod preporučuju prvenstveno zbog visoke kvalitete te prirodnog, aromatičnog i slankastog okusa, kao i zbog osobite mazivosti (zbog ulja repice u sastavu pogodan je za mazanje odmah po vađenju iz frižidera).

“Radi se o proizvodu koji se izvrsno slaže uz sve vrste kruha, a izvrstan je za kuhanje i pečenje. Marketinške aktivnosti radimo u suradnji s trgovačkim lancima, ali trenutno nemamo u planu veće akcije osim prisutnosti kod redovnih kataloških objava trgovaca”, ističe Iva Gazibara iz Magrosa.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here