*BROJ usluga službeno predstavljena hrvatskoj javnosti

108

urucenje-zvjezdica-brojeva-zakladi-ana-rukavina-i-grupi-coloniaNa službenom predstavljanju *BROJ usluge, *BROJEVI uručeni Zakladi Ana Rukavina te grupi Colonia

go4star, međunarodna tvrtka koja pruža *BROJ uslugu, sinoć je organizirala službeno predstavljanje te usluge u zagrebačkom klubu History. Među brojnim uzvanicima, predstavljanju ove inovativne usluge nazočili su i predstavnici Zaklade Ana Rukavina te članovi poznate glazbene grupe Colonia kojima su uručeni njihovi zvjezdani brojevi.

Svoj zvjezdani broj *COLONI, od sada ima i najpopularnija dance grupa u Hrvatskoj – Colonia, a njeni članovi nisu krili oduševljenje ovom uslugom koja će im pomoći u komunikaciji s fanovima i suradnicima.

Novu uslugu na telekomunikacijskom tržištu došli su podržati i brojni ljudi iz poslovnog svijeta koji su prepoznali vrijednost i potrebu svojih kompanija za *BROJ uslugom, kao i predstavnici teleoperatera u Hrvatskoj koji su strateški podržali uslugu go4star uslugu. Tako je ispred HT-a uzvanike pozdravio Ivan Skender, operativni direktor HT-a, a u ime Vipneta svoju je podršku pružio direktor marketinga Gernot Ernst Rasch.

Go4star je vodeći pružatelj ove inovativne usluge koja se temelji na biranju zvjezdice (*) koju slijedi bilo koji broj, ime kompanije ili brenda, proizvoda ili usluge (npr. *TAXI, *BANKA, *555…). *BROJ je zapravo broj telefona, a umjesto ukucavanja desetak brojeva, dovoljno je utipkati zvjezdicu i nekoliko tipki da biste dobili željenu osobu, tvrtku ili uslugu.

sandra-mravinac-grbcic-direktorica-tvrtke-go4star“Vrlo sam zadovoljna interesom koji je usluga *BROJ izazvala u Hrvatskoj. Od predstavljanja prije dva tjedna, za uslugu se razvilo veliko zanimanje te mi je iznimno drago što je njezina vrijednost prepoznata. U današnjem svijetu mobilne telefonije, olakšavanje komunikacije iznimno je važno, zato je usluge pozivanja određenih brojeva potrebno učiniti što dostupnijima prvenstveno iz mobilnih mreža. Pozitivna iskustva iz Poljske, Izraela i Srbije potaknuli su nas da dovedemo *BROJ i u Hrvatsku i nismo pogriješili”, rekla je Sandra Mravinac Grbčić, direktorica tvrtke go4star.

Prema istraživanjima te temeljem iskustava kompanija i ljudi, uvođenjem *BROJ usluge u svoje poslovanje povećava se broj dolaznih poziva te se povećava i učinkovitost oglašavanja, ističu iz go4stara.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here