Glad izvan kuće utažite novim proizvodom Argeta Snack

69

argeta-snack-juniorSve češće jedemo izvan kuće pa je važno pozorno odabrati obrok. Brzi obrok uzimamo usput, mame brzi zalogaj s ljubavlju pripremaju za svoju djecu, a studenti i učenici za vrijeme odmora traže što bi mogli na brzinu pojesti.

Budući da za svoje najbliže i sebe uvijek želimo samo najbolje, nije nam svejedno čime ćemo ih poslužiti. Često se pitamo što je to što se može brzo pripremiti, ukusno je, a dat će nam dovoljno energije.

Argeta se prilagođava novostima i potrebama na tržištu i otuda svijest da nam tempo života oblikuje svakodnevne navike. Obiteljski obrok zamjenjuju brzi zalogaji koji uspijevaju utažiti glad dok ne završimo s poslom, vratimo se s izleta ili iz školskih klupa.

Argeta je zato nadopunila svoju ponudu i predstavlja novost za sve one kojima je potreban kvalitetan obrok na putu: Argeta Snack. Taj brzi zalogaj oduševit će vas paštetom Argeta od 45 grama koja izvrsno ide uz sedam grisina u pakiranju.

Argeta Snack pripremljen je za trenutno uživanje jer je dovoljno otvoriti proizvod i odlična prvorazredna užina je gotova. Grisin umočite u paštetu, a kombinacija vas neće razočarati, jer grisini sjajno nadomještaju kruh. Paštete su dostupne u tri omiljena Argetina okusa: piletina, tuna i Junior Original.

Tako svatko može odabrati svoj omiljeni okus i kombinacijom ponuđenog unijeti promjenu u svoju prehranu. Uz Argetu Snack obrok izvan kuće kvalitetan je obrok jer je Argeta izrađena iz najboljih komada mesa i ne sadrži dodatne konzervanse, a Argeta Junior uopće ne sadrži E-dodatke hrani.

Argeta Snack rješava problem mamama što pripremiti djetetu kad odlazi na izlet ili igralište. Na putovanju i na poslu brzi zalogaj vratit će nam snagu, a učenicima i đacima dat će dodatni elan za aktivnosti.

Argeta će vas svojim novim proizvodom sjajno zasititi ako vas glad iznenadi izvan kuće jer nudi brz i kvalitetan užitak obroka na putu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here