Huggies pelene: Vesela premium kvaliteta

322

huggies-premium-mega-4Huggies je robna marka poznatog proizvođača Kimberly Clark koji je 1978. godine započeo s proizvodnjom pelena da bi, s učestalim poboljšanjima proizvoda i inovacijama, nekoliko godina potom preuzeo vodeću poziciju u kategoriji.

Od 1993. Huggies je najprodavanija pelena u Americi te je svoju vodeću poziciju zadržala do danas. Riječ je o pelenama koje novim roditeljima nude cjelovito rješenje od prvog dana kad se beba rodi do trenutka kad je vrijeme da se dijete ostavi pelena i krene u nove izazove, ističu iz distributera, tvrtke Filip trade.

Glavne linije Huggies proizvoda podijeljene su u faze od rođenja do navikavanja na kahlicu. U prvoj fazi dijete se uglavnom malo kreće i najbitnija odlika pelene je da posjeduje dobra upijajuća svojstva u čemu Huggies, kažu iz Filip tradea, sa svojom Newborn i Premium linijom nudi apsolutno najbolje rješenje na tržištu.

Huggies Premium pelene izrađene su od super prozračnih materijala za optimalnu suhoću i udobnost djeteta. Osiguravaju bebi miran san te zaštitu do 12 sati uz apsorbirajući sistem koji upija vlagu i tekućinu unutar pelene.

Super apsorbirajuće čestice upijaju i do 30 puta svoje težine pa beba ostaje suha. Dizajnirane od mekih i nježnih rastezljivih materijala osiguravaju savršeno prianjanje i veliku zaštitu od propusnosti.

Usto, pelene na sebi imaju vesele motive Disney likova koji mijenjanje pelena čine zabavnim. Huggies pelene mogu se naći u regularnom i mega pakiranju. Premium Mega pakiranje dolazi u pet veličina: veličina 3 (5-9 kg), veličina 4 (8-14 kg), veličina 4+ (10-16 kg), veličina 5 (12-22 kg), veličina 6 (16+ kg).

Pelene Huggies Newborn izrađene su od organskog pamuka kako bi osigurale svu potrebnu nježnost i udobnost za dijete od prvog dana. Ova linija, koja se također može naći u regularnom i mega pakiranju, rađena je isključivo za novorođenčad i predstavlja najmekšu Huggies pelenu.

Iz Filip tradea ističu kako su najpopularniji proizvodi Mega pakiranja jer su osim po cijeni (popust na količinu), najpraktičnija i zbog količine pelena u pakiranju pa nema potrebe za stalnim i čestim odlascima u trgovinu.

“Kako bi odgovorili na potrebe tržišta i izašli u susret roditeljima, Huggies stalnim akcijama te dodavanjem vrijednosti na pakiranja pomaže roditeljima da svojoj djeci pruže najbolju pelenu po što povoljnijim cijenama i pakiranjima”, naglašava Sanda Radoš, Asistent u marketingu i analizi prodaje.

3 COMMENTS

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here