Konzum otvorio svoju prvu benzinsku postaju

74

konzum-benzinska-crpka-ftdTime je s radom započeo pilot projekt Konzum benzinskih postaja pod imenom – Konzum benz, navode iz tog trgovačkog lanca

Trgovački lanac Konzum otvorio je svoju prvu benzinsku postaju, uz Super Konzum prodavaonicu u Vukovarskoj ulici u Zagrebu, što je dio Konzumovog projekta izgradnje benzinskih postaja.

Time je s radom započeo pilot projekt Konzum benzinskih postaja pod imenom – Konzum benz, navode iz tog trgovačkog lanca.

Konzum je tako postao prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji je uveo uslugu samonaplatnih benzinskih postaja. Riječ je o inovativnom projektu koji koristi najsuvremeniju samonaplatnu tehnologiju. Projekt je trenutno u testnoj fazi, navode iz Konzuma dodajući kako ga planiraju i dalje razvijati i širiti na druge lokacije u Hrvatskoj. Kako su još ranije najavili, do lipnja planiraju otvoriti nekoliko benzinskih postaja u neposrednoj blizini postojećih Super Konzum trgovačkih centara.

Riječ je o zasebnim Konzumovim benzinskim postajama koje će se graditi kao novi samostojeći objekti na prostorima parkinga Super Konzum trgovačkih centara, a crpke će raditi na principu samousluge i bit će u potpunosti automatizirane. (H)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here