Kuehne + Nagel osniva istočnoeuropski HUB centar u Beču

111

kuehne-nagel-hub-centar-bec-004Logistička kompanija Kuehne + Nagel osnovala je HUB centar u Beču za zbirne kopnene operacije na području istočne Europe koji će, kako ističu iz kompanije, biti još jedan važan korak u strategiji kontinuiranoga širenja svoje europske mreže cestovnog prijevoza.

Nova istočna podružnica spajat će sve glavne zemlje istočne Europe direktnim linijama i s više od 300 tjednih odlazaka. Centralizirana zbirna platforma omogućuje bolju iskorištenost kapaciteta, smanjeno vrijeme prijevoza i povećan broj ruta s dnevnim odlascima unutar Europe.

Fiksno vrijeme prijevoza te odlasci prema rasporedu osiguravaju klijentima transparentan i kontinuiran prijenos tereta.

kuehne-nagel-joerg-herwig“Osnivanje naše podružnice u Beču nadopunjava naš strateški pristup uspostavljanju visokoučinkovite zbirne mreže i nudi pouzdano vrijeme od narudžbe do isporuke našim klijentima diljem naše regije i cijele Europe. Time što povezuje zapadna i istočna industrijska središta, Beč je očit izbor kao najprikladnija lokacija za ovaj važan centar”, ističe Jörg Herwig, stariji potpredsjednik Cestovnog i željezničkog prijevoza istočne Europe.

Grupa Kuehne + Nagel, s više od 63.000 djelatnika na 1000 lokacija u više od 100 zemalja, jedna je od vodećih svjetskih logističkih kompanija. Snažan položaj na tržištu postigla je poslovima u pomorskom, zračnom i cestovnom prijevozu te ugovornoj logistici s fokusom na pružanju usluga u vrijednosnom lancu pomoću suvremene informatičke tehnologije.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here