Lino Pillows snack 80 g

lino-pillows-bp-80-gMedvjedić Lino ponovno donosi nešto fino – Lino Pillowse, hrskave žitne jastučiće punjene Lino ladom u snack izdanju. Lino pillowsi pakovani su u 80 g vrećice i to u dvije varijante: punjene crnom i bijelom Lino ladom.

Lino Pillows punjeni crnom Lino ladom pružaju dvostruki čokoladni užitak: Izvana okus čokolada, a iznutra crna Lino lada.

Lino Pillows punjeni Lino ladom milk donose neodoljivu kombinaciju okusa čokoladnih jastučića i finog mliječnog punjenja.

lino-pillows-cp-80-gTako hrskavi i puni mlijeka, idealni su za male sportaše pa su i proglašeni službenom grickalicom Lino višebojca. Mogu se konzumirati kao slatke grickalice – u školi, na poslu, na rekreaciji, sportu i za vrijeme bodrenja vaše omiljene sportske ekipe, a s dodatkom mlijeka dobijete ukusan i hranjiv obrok.

Slasna grickalica prava je poslastica za sve ljubitelje čokolade, Lino lade i grickanja, a osim što pruža jedinstveni užitak vaš organizam puni dragocjenom snagom, energijom i vitalnošću.

Komentari

  1. Tina kaže

    Bok, sviđa mi se Vaš proizvod. Zanima me da li negdje mogu nabaviti povoljnije. Ja bi ako je moguće cijelu kutiju. Hvala! Pozdrav

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *