Lino Pillows snack 80 g

124

lino-pillows-bp-80-gMedvjedić Lino ponovno donosi nešto fino – Lino Pillowse, hrskave žitne jastučiće punjene Lino ladom u snack izdanju. Lino pillowsi pakovani su u 80 g vrećice i to u dvije varijante: punjene crnom i bijelom Lino ladom.

Lino Pillows punjeni crnom Lino ladom pružaju dvostruki čokoladni užitak: Izvana okus čokolada, a iznutra crna Lino lada.

Lino Pillows punjeni Lino ladom milk donose neodoljivu kombinaciju okusa čokoladnih jastučića i finog mliječnog punjenja.

lino-pillows-cp-80-gTako hrskavi i puni mlijeka, idealni su za male sportaše pa su i proglašeni službenom grickalicom Lino višebojca. Mogu se konzumirati kao slatke grickalice – u školi, na poslu, na rekreaciji, sportu i za vrijeme bodrenja vaše omiljene sportske ekipe, a s dodatkom mlijeka dobijete ukusan i hranjiv obrok.

Slasna grickalica prava je poslastica za sve ljubitelje čokolade, Lino lade i grickanja, a osim što pruža jedinstveni užitak vaš organizam puni dragocjenom snagom, energijom i vitalnošću.

1 COMMENT

  1. Bok, sviđa mi se Vaš proizvod. Zanima me da li negdje mogu nabaviti povoljnije. Ja bi ako je moguće cijelu kutiju. Hvala! Pozdrav

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here