Mercator registrirao tvrtku “M Tehnika” u Hrvatskoj

43

m-tehnika-midi2Do kraja godine planira se otvorenje nekoliko velikih trgovina u sklopu Getro centara

Sukladno najavama društva Mercator-H od ožujka je i službeno registrirana tvrtka “Mercator Centar Tehnike d.o.o” sa sjedištem u Velikoj Gorici koja će od sada poslovati samostalno, priopćeno je danas iz tog trgovačkog lanca.

“Kako se radi o specijaliziranoj ponudi već prepoznatoj na domaćem tržištu, forma zasebne kompanije s vlastitim resursima i stručnjacima bit će usmjerena na postizanje većeg zadovoljstva kupaca u tom segmentu. Mercator Tehnika nudi proizvode široke potrošnje svjetski poznatih proizvođača: od malih aparata za domaćinstvo, bijele tehnike do zabavne elektronike, foto i kompjuterske opreme”, navode iz Mercatora-H.

Ističe se kako društvo u Hrvatskoj trenutno broji 12 prodavaonica, a do kraja godine planirano je otvorenje nekoliko velikih prodajnih jedinica u okviru postojećih Getro centara.

Osim povećanja broja prodajnih lokacija, Mercator Tehnika u svojoj strategiji nastupa kao samostalno društvo te širi svoj asortiman koji će prvenstveno biti usmjeren na opremu za gradnju i uređenje doma i okoliša po pristupačnim cijenama, kažu iz Mercatora.

“Izdvajanje poslovanja ‘M Tehnike’ na pojedinim, većim tržištima Mercator Grupe omogućit će snažniji, zajednički nastup na europskom tržištu te otvoriti mogućnosti postizanja novih sinergijskih učinaka u nabavi i logistici”, zaključuje se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here