Objavljene cijene paketa za sve sudionike IdejeX

35

Organizacijski odbor IdejeX objavio je cijene paketa (smještaj+kotizacija) za sve sudionike drugog izdanja ovog festivala oglašavanja koji će se 11. i 12. svibnja održati u Umagu.

melia-coral-003Paketi za rane prijave (Early Bird) koje traju do 1. travnja uključuju dva noćenja s doručkom u hotelima s 4* i kotizaciju za oba festivalska dana, i cijena im je već od 800 kn za studente te za ostale sudionike 1650 kn (hoteli Sol Garden Istra, Sol Aurora, Village Garden Istra 4*) i 1800 kn (Melia Coral 5*). Nakon 1. travnja cijena za studente bit će 900 kn, a za ostale sudionike 2250 kn (4*) i 2400 kn (5*).

Mia Pećina, direktorica festivala, istaknula je kako su povoljne cijene za sudionike festivala rezultat odlične partnerske suradnje s Istraturistom, hotelskom kućom koja iza sebe ima preko 40 godina tradicije u pružanju turističkih usluga u hotelima, apartmanima i kampovima.

Sudionicima i predavačima u Umagu će na raspolaganju biti i jedini hotel u Hrvatskoj namijenjen isključivo starijima od 16 godina, hotel Melia Coral (5*) smješten uz samo more.

Uz inovativne usluge i sadržaje Melia Coral idealna je destinacija za one koji putuju bez djece i žele provesti svoj odmor u luksuznom i opuštenom okruženju. Hotel nudi moderne sobe te niz popratnih sadržaja poput casina, wine bara, bogate ponude sportskih programa, orijentalnog wellness centra, noćnog kupanja uz muziku i degustacije gastronomskih delicija.

Sve informacije o smještaju, cijenama i prijavama sudionika mogu se pronaći na web stranici festivala.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here