Otvoren Super Konzum u Delnicama

182

super-konzum-delnice-007Konzum donirao 10 računala osnovnoj školi u Delnicama

Trgovački lanac Konzum otvorio je danas u Delnicama, na adresi Podštor 1, svoju prvu Super Konzum prodavaonicu u tom gradu kao i na cijelom području Gorskog kotara, izvijestili su iz tog trgovca na malo.

Povodom otvorenja Konzum je donirao deset računala osnovnoj školi u Delnicama.

Konzumovu donaciju uručio je regionalni direktor prodaje Vlado Juričević ravnateljici osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Kati Štimac.

Trgovački centar Super Konzum Delnice prostire se na ukupnoj površini od 3.125 m2, a svoje radno mjesto u njemu pronašlo je 54 zaposlenika.

Građane Delnica i okolice u novom Super Konzumu očekuje asortiman s više od 30.000 proizvoda po najpovoljnijim cijenama i prigodna uskršnja ponuda.

Kupcima su u sklopu Super Konzuma Delnice na raspolaganju devet blagajni kao i parkiralište sa 137 parkirnih mjesta. U sklopu trgovačkog centra nalaze se i dodatni sadržaji partnera, kao što su trgovine odjećom, igračkama, poklonima, caffe bar i ostalo.

super-konzum-delnice-008Super Konzum Delnice bit će otvoren za kupce radnim danom od 7 do 21 sati te nedjeljom od 8 do 20 sati.

Povodom otvorenja nove prodavaonice za kupce je organizirana i nagradna igra koja će trajati do 7. travnja. Najsretniji kupci u ovoj nagradnoj igri imaju priliku osvojiti jednu od glavnih nagrada – 20.000 kuna na Diners kartici i pet wellness aranžmana za dvoje u Novom Vinodolskom.

Super Konzum Delnice posebno je za svoje kupce pripremio bogatu uskršnju ponudu- dekoracija, slatkiša, ukrasa za dom, uskršnjih delicija i proizvoda potrebnih za pripremu tradicionalnih uskršnjih jela po najpovoljnijim cijenama.

“Zahvaljujući bogatoj ponudi svježih proizvoda – delikatese, voća i povrća, mesnice i ribarnice, gotovih jela, pekarnice, pića, proizvoda za njegu i čistoću, ali i tehnike, posuđa, odjeće, obuće, alata i opreme za vrt, posebnih odjela igračaka i dječjeg svijeta, Super Konzum Delnice će omogućiti svim svojim kupcima kvalitetnu kupnju svega potrebnog na jednom mjestu”, ističu iz Konzuma.

Nakon prvog ovogodišnjeg otvorenja prodavaonice u Delnicama, navodi se, Konzum će i dalje nastaviti s otvorenjem novih prodajnih centara te će tako biti još dostupniji svim svojim kupcima u različitim krajevima Hrvatske.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here