Papstar osvježivači prostora na prirodnoj bazi

109

papstar-asortimanTvrtka Matram u svojem asortimanu nudi široki izbor kvalitetnih proizvoda za jednokratnu upotrebu robne marke Papstar koja je osvojila vodeće tržišne pozicije u Europi.

Ponuda uključuje više od 7000 proizvoda iz asortimana za pakiranje, higijenskih proizvoda, proizvoda za održavanje, dekoracija, papirne galanterije i sezonskog programa.

U okviru mirisnog asortimana Papstar nudi mirisno ulje, mirisne lučice, mirisne svijeće i mirisne štapiće, a svi ovi proizvodi dostupni su u različitim dimenzijama i mirisima od kojih su posebno atraktivni lavanda, vanilija, naranča, limun, eucalyptus, jagoda i ruža.

Distribucija Papstar asortimana obuhvaća cijelo hrvatsko tržište te zemlje regije: Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Albanija i Kosovo.

Iz Matrama proizvode ove robne marke preporučuju zbog njihove visoke kvalitete, široke palete potrošnih roba za profesionalce i kućanstvo te, posebno naglašavaju, stoga što se radi o proizvodima koji su izrađeni od prirodnih obnovljivih sirovina.

“Budući ciljevi našeg rada temelje se na profesionalizmu, konstantnom rastu, kako na domaćem, tako i na tržištima susjednih država, te na izgradnji kvalitetnih odnosa s kupcima. Matram podržava marketinške i prodajne akcije u dogovoru sa svojim kupcima na nivou cijele godine te vrlo često nastojimo unijeti novosti na području cjelokupnog asortimana”, kaže Ivan Madunić, direktor tvrtke.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here