PIK Vrbovec u humanitarnoj akciji za suzbijanje nasilja među djecom

119

pik-vrbovec-donacija-stop-nasilju-medu-djecom-largeLegende zagrebačkih Medvjeda sudjelovale u dobrotvornom projektu PIK Vrbovca i KHL Medveščak Zagreb

Mesna industrija PIK Vrbovec, tvrtka iz sastava Agrokor koncerna, donirala je 30.000 kuna humanitarnom projektu “Stop nasilju među djecom” koji se provodi u suradnji s hokejskim klubom KHL Medveščak Zagreb.

Donacija je uručena jučer u Ledenoj dvorani Doma sportova za vrijeme treće polufinalne utakmice doigravanja EBEL lige između Medveščaka i EC KAC Klagenfurta.

PIK Vrbovec donirao je 5000 kuna za svaki pogodak ili obranu Medveščakovih legendi te ovim povodom donirao ukupno 30.000 kuna, od kojih je najviše prikupio nekadašnji golman Zdenko Crnković s četiri obrane, kojima je pridobio i najveće simpatije publike.

Po jedan pogodak ostvarili su Bruno Bergant i Bruno Zajec te cijeli događaj učinili zanimljivim i atraktivnim gledateljima u Domu sportova i ispred malih ekrana. Donaciju povodom velike humanitarne akcije uručio je direktor marketinga PIK Vrbovca, Gašpar Novak, te se zahvalio legendama na sudjelovanju.

Legendarne zvijezde KHL Medveščak Zagreb u nezaboravnom sastavu: Boris Renaud, Bruno Zajec, Predrag Tišma, Bruno Bregant, Zvonko Oštrić, Boris Oreščanin i Zdenko Crnković, velikodušno su se odazvali ovom humanitarnom projektu te izašli nakon dugo godina na led pred punu Ledenu dvoranu Doma sportova i pokazali kako im je hokej i dalje u krvi.

“Stop nasilju među djecom” zajednička je akciju KHL Medveščak Zagreb i međunarodne organizacije UNICEF u koju je uključeno više od 300 škola u cijeloj Hrvatskoj te više od 200.000 djece. Upravo zbog važnosti suzbijanja nasilja među najmlađim članovima društva, PIK Vrbovec odlučio se uključiti donacijom od 30.000 kuna te pomoći u realizaciji projekta i potaknuti mlade na fair play ponašanje, kako u sportu tako i u školskim klupama te daljnjem životu, navodi se u priopćenju PIK Vrbovca.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here