Predstavljen studentski natječaj IdejaXica

31

jan-jilek-idejax-largeOrganizacijski odbor IdejeX, festivala kreativnog oglašavanja koji će se održati 11. i 12. svibnja u Umagu, pokrenuo je studentsko natjecanje za turističku kampanju privlačenja studentske populacije u Istru, izvijestili su organizatori sajma.

Studenti će svoje ideje/radove moći prijaviti u timovima od tri do pet članova, navodi se, a pet najboljih radova poslužit će kao podloga za kreaciju konačnih kreativnih rješenja te će biti prezentirani u sklopu festivala IdejaX02.

Od studenata se očekuje izrada naslova ideje, razrada ideje i izrada komunikacijske strategije za predloženu ideju. Stručni žiri studentskog natjecanja radove će ocjenjivati temeljem originalnosti predložene strategije i argumentacije odabrane strategije.

“U svojim planovima i željama za unaprjeđenjem festivala orijentirali smo se prema mladim marketinškim snagama koje želimo zainteresirati, educirati i potaknuti na razmišljanje izvan okvira svakodnevice, te time probuditi kreativce i inovatore u njima. Želja nam je prodrmati industriju pomoću novih snaga, izdvojiti najbolje, napraviti od njih primjer ostalima i pomoći im da jednog dana budu nositelji kreativnosti u hrvatskoj marketinškoj industriji i uzor novim generacijama”, izjavio je povodom objave studentskog natječaja Jan Jilek, član Organizacijskog odbora festivala.

Članovi tima koji osmisle najbolje rješenje bit će nagrađeni boravkom u Istri i sudjelovanjem na IdejiX02. Radovi se mogu predati do 20. travnja putem adrese elektronske pošte idejaxica@idejax.com. Sve dodatne informacije o studentskom natječaju IdejaXica mogu se pronaći na web stranici festivala.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here