Uz novi Pur pranje posuđa postaje zabavno

54

pur-pure-natural-magnolija-750mlPur je predstavio novu liniju proizvoda Pure & Natural za ručno pranje posuđa, s mirisima prirodnih cvjetnih ekstrakata.

Pur Pure & Natural linija inspirirana je najfinijim mirisima prirode i stvara bogatu pjenu za briljantan sjaj i visoku moć uklanjanja masnoća.

Henkelovi znanstvenici kombinirali su znanje i iskustvo stečeno desetljećima u proizvodnji Schwarzkopf & Henkel proizvoda kako bi stvorili deterdžente za pranje posuđa s mirisom prirode. Dokazana Purova formula učinkovito otapa masnoće tako da se i tvrdokorna zaprljanja uklanjaju jednostavno uz minimalan trud.

Nova linija Pur Pure & Natural dostupna je u tri osvježavajuća cvjetna mirisa koji odgovaraju svačijem ukusu.

Pur Pure & Natural Magnolija, inspiriran jednim od najplemenitijih prirodnih cvjetova koji se često naziva „mirisom juga”. Magnolija u cvatu odiše prekrasnim slatkim cvjetnim mirisom koji će ispuniti kuhinju i podsjetiti vas na mediteranska ljeta.

Pur Pure & Natural Black Orchid, nadahnut jednim od najrjeđih i najegzotičnijih cvjetova. Crna orhideja često se poklanja voljenima jer sadrži luksuzan i senzualan miris koji se smatra najpoželjnijim mirisom ikad. Uz novi Pur Pure & Natural Black Orchid, pranje posuđa postaje užitak koji vas odvlači u daleke egzotične krajeve, daleko od stvarnosti…

Pur Pure & Natural Lemon Flower, unosi dašak egzotične svježine u svakodnevicu. Svjež i revitalizirajući miris citrusa otvara sva osjetila i ispunjava kuhinju pozitivnom energijom, osiguravajući čisto posuđe u trenutku.

Nova linija Pur Pure & Natural već dokazano popularna među potrošačima dostupna je u trgovinama od ožujka u vrhunskoj prozirnoj ambalaži sa srebrnim čepom kroz koju se sjaje ružičasta, ljubičasta i žuta boja deterdženta.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here