Bakina kuhinja: Margarini sa smanjenim udjelom masnoća

397

margarin-bakina-kuhinja-250gTvrtka Stanić iz svog asortimana nudi margarine robne marke Bakina Kuhinja, a najprodavanija pakovanja su ona od 250 g i 500 g.

S obzirom na razgranatu mrežu ovog nacionalnog distributera, margarine Bakina Kuhinja može se pronaći na više od 3000 prodajnih lokacija diljem Hrvatske. Iz Stanića ističu kako su ovi margarini već nekoliko godina prisutni na hrvatskom tržištu i kao takvi prepoznati i prihvaćeni od strane domaćih potrošača kao proizvodi konstantne kvalitete i povoljne cijene.

“Zbog izuzetno dobre nacionalne pokrivenosti i zastupljenosti, kako kod malih, tako i kod velikih ključnih kupaca i gastro kanalu prodaje, u samom smo vrhu u ovoj kategoriji proizvoda”, navode iz ove distributerske kuće.

Bakina kuhinja margarini imaju smanjeni udio masnoće, što omogućava raznolikost korištenja – za kuhanje, pečenje, torte, tijesta, kolače, kreme i druge pripravke.

“Kao i svake godine pred Uskrs, kada je povećana potrošnja ove kategorije proizvoda, planiramo nagraditi lojalnost potrošača raznim akcijskim sniženjima i promo pakiranjima. Trenutno smo u fazi razvoja dva nova proizvoda koja ćemo uskoro predstaviti. Riječ je o inovativnim proizvodima za poboljšanje prehrane koji idu u korak sa svjetskim trendovima za očuvanje zdravlja i povećanje kvalitete života”, najavljuje Tea Kapetanović iz Stanića.

1 COMMENT

  1. POŠTOVANI,ŽELIM POHVALITI VAŠ MARGARIN BAKINA KUHINJA KOJI UVIJEK IMAM U HLADNJAKU I ČESTO PRAVIM KOLAČE KOJE MOJI UNUCI OBOŽAVAJU.S VELIKIM POŠTOVANJEM PUNO SREĆE U RADU ŽELI VAM DANICA DRAGUN IZ VUKOVARA.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here