Domaće krem vrhnje iz Dukata – poznati okus hrvatskog sela

144

dukat_zagrebacki-sir-i-domace-vrhnjeZaljubljenici u tradicionalne okuse hrvatskog sela od sada mogu uživati u novoj gurmanskoj poslastici – raskošnom Domaćem krem vrhnju iz Dukata.

Punog okusa, Dukat Domaće krem vrhnje svoju bogatu i kremastu konzistenciju, baš kao i kod vrhnja s tržnica, duguje mlijeku najbolje kvalitete i tradicionalnom načinu pripremanja u kojem miješanje vrhnja ima ključnu ulogu.

Kako idealnu kombinaciju čine upravo Dukat Domaće krem vrhnje i Zagrebački sir, tako oba proizvoda dijele iste elemente dizajna, od kojih se posebno ističe figura “kumice” u karakterističnoj prigorskoj nošnji koja na glavi nosi košaru s hranom na zagrebački Dolac.

Domaće krem vrhnje iz Dukata pakirano je u posudici od 300 grama, a praktični natpoklopac duže čuva svježinu i okus krem vrhnja.

Zagrebački sir i Domaće krem vrhnje prava su gastronomska kombinacija, a jedno poziva na uživanje u onom drugom. Bilo tek uz dodatak malo soli ili pak mljevene slatke crvene paprike, papra, sitno narezanog crvenog luka i žličice senfa, Domaće krem vrhnje oplemenjuje Zagrebački svježi sir, čija je posebnost njegova karakteristična lisnata struktura.

Osim u kombinaciji sa Zagrebačkim sirom, Dukat Domaće krem vrhnje idealno je za pripreme različitih umaka i “dipova” te kao dodatak varivima i pečenim jelima.

Preporučena cijena – Dukat Domaće krem vrhnje: 7,99 kn

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here