Henkelu Croatia nagrada Zlatni indeks

123

dobitnici-grand-prixa-slijeva-sandra-kroflin-henkelHenkel je osvojio najprestižniju nagradu Zlatni indeks Grand Prix te nagradu Zlatni indeks u dvije kategorije: “Praksa” i “Organiziranje projekata na kojima sudjeluju studenti”

Studentska inicijativa Zlatni indeks nagradila je tvrtku Henkel Croatia najprestižnijom nagradom natjecanja: Zlatni indeks Grand Prix u kategoriji mala i srednja privatna poduzeća.

Nakon prošlogodišnje narade Zlatni indeks za “Najbolji imidž poslodavca prema percepciji studenata”, Henkel je na ovogodišnjoj svečanoj dodjeli nagrađen u tri kategorije: kategorija “Praksa” za predstavljeni razvojni put od selekcije studenata za studentsku praksu do konačnog zapošljavanja unutar organizacije, kategorija “Organiziranje projekata na kojima sudjeluju studenti” za organizaciju i provedbu projekta Henkel Innovation Challenge te “Grand Prix” kao jedna od najnagrađivanijih tvrtki prema ocjeni žirija.

“Dio naše korporativne kulture je da cijenimo i nagrađujemo naše zaposlenike i pred njih stavljamo nove izazove. Naše zaposlenice i zaposlenici najvažniji su faktor našeg uspjeha”, izjavio je Željko Smodlaka, Predsjednik uprave tvrtke Henkel za regiju Adria.

“Upravo stoga izuzetno smo ponosni i počašćeni ovim nagradama jer su nam one dokaz da su naše napore prepoznali studenti kao budući lideri hrvatskog društva i gospodarstva. Također, ovo nam je i dodatni poticaj da nastavimo suradnju sa studentima nudeći im dodatne mogućnosti učenja i prakse za vrijeme studija, ali i odlične radne uvjete nakon završetka studija”, zaključio je Željko Smodlaka.

Zlatni indeks je jedinstvena nagrada na području Republike Hrvatske koja se dodjeljuje drugu godinu zaredom poduzećima koja su najviše pridonijela kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata. Dobitnici su odabrani glasovanjem sedmeročlanog žirija unutar Povjerenstva sastavljenog od predstavnika studentskih udruga s različitih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Osim Zlatnog indeksa, tvrtku Henkel kao poslodavca prepoznale su brojne internacionalne inicijative, ali i lokalne kao što je primjerice projekt Certifikat Poslodavac Partner.

Henkel Croatia dio je međunarodnog koncerna koji svim zaposlenicima pruža mogućnost obrazovanja i usavršavanja unutar kompanije kroz program seminara i edukacija, a za zaposlenike postoji i mogućnost razvoja međunarodne karijere. Zaposlenici se motiviraju na različite načine, kroz materijalno i nematerijalno nagrađivanje.

U Henkelu vlada otvorena komunikacija, ljudi međusobno komuniciraju prijateljski i opušteno. Svaki zaposlenik ima plaćeno dodatno zdravstveno osiguranje, pravo na godišnji zdravstveni pregled, redovito se provodi istraživanje zadovoljstva zaposlenika, isplaćuje se regres i božićnica, a troškove službenih automobila u potpunosti snosi poslodavac, ističe se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here