Kreativna prinova u biznis svijetu

18

kreativni-biznis-logo-largeNovi poslovni portal Kreativni-biznis.com nastao je u radionici marketinške agencije Kreativna Vjeverica, koja je prepoznatljiva po tome da biznis teme obrađuje na kreativni, originalni i jednostavan način.

Riječ je o portalu na kojem se posjetitelji mogu zabaviti, saznati korisne poslovne informacije i savjete, ‘pokupiti’ ideje i štošta drugo.

Portal pokriva većinu poslovnih tema: kako zaraditi, na koje načine i kroz koje kanale, nudi besplatne ideje koje mogu inspirirati, donosi priče poduzetnika koji su uspjeli, a tu su i brojne rubrike koje će zabaviti i dati savjete kako se kvalitetno riješiti stresa.

Također, korisnicima pruža mogućnost objave oglasa ukoliko traže zaposlenike ili pogled u bazu elitnih zaposlenika, među kojima su samo oni s preporukom.

Marketing i prodaja također su obrađeni uz pregršt zanimljivosti i konkretnih savjeta, informacija i primjera. Neizostavni dio čine i blogovi, među kojima se kao autori nalaze vrsni coachi i uspješni poduzetnici.

Biz portal namijenjen je širokoj publici, od poduzetnika početnika, veterana poduzetništva i zaposlenika raznih tvrtki do studenata, direktora i onih koji teže uspjehu u poslovnom svijetu, bez obzira na branšu.

Tim kreativni-biznis.com svakako će se truditi davati novi pogled na biznis koji gotovo uvijek može biti istodobno zabavan, kvalitetan, efektan i neizostavno, kreativan, ističu iz Kreativne Vjeverice.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here