Nivea For Men Sensitive Protect

10

nivea-for-men-sensitive-protect-sprejnivea-for-men-sensitive-protect-roll-onSnažna zaštita, bez iritacije – 48-satni antipersprant za osjetljivu kožu

Kako bi muškarcima pružila snažnu 48-satnu zaštitu koja ne izaziva iritacije, čak niti kod onih s posebno osjetljivom kožom, Nivea For Men razvila je Sensitive Protect dezodorans bez alkohola, boja i konzervansa, koji kombinacijom ulja avokada i kamilice sprečava pojavu crvenila i ostalih simptoma iritacije kože ispod pazuha.

Jedan od najvažnijih kriterija pri izboru partnera je miris. U sekundi naša podsvijest prepozna miris potencijalnog partnera i odlučuje o tome odgovara li nam druga osoba.

Znanstvenici iz kemijskog centra za osjete Monell u Philadelphiji su proveli istraživanje koje je pokazalo da žene jače percipiraju miris tijela.

Muškarci su toga svjesni i zato oko 85% njih svakodnevno koristi i pažljivo odabire antiperspirantnu zaštitu, ali mnogi od njih susreću se s problemom iritacije osjetjive kože.

Uz miris, muškarcima je iznimno važan i ugodan osjećaj ispod pazuha, zato koriste proizvode koji sadrže njegujuće sastojke koji sprečavaju iritacije. Sensitive Protect dezodoransi savršeno upotpunjavaju Nivea For Men liniju proizvoda za muškarace s osjetljivom kožom.

Preporučena maloprodajna cijena:
Nivea For Men Sensitive Protect sprej (150 ml): 23,00 kn
Nivea For Men Sensitive Protect roll on (50 ml): 23,00 kn

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here