Nivea For Men Skin Energy – energija za svjež izgled ujutro

31

Nivea For Men provela je globalno istraživanje koje je pokazalo da su muškarci koji više izlaze s prijateljima preko tjedna uspješniji i sretniji, a kako bi pomogla muškarcima da ne zapostave svoj društveni život, razvila je liniju proizvoda koja otklanja znakove umora na licu nakon brijanja, za svjež izgled u uredu jutro nakon izlaska.

nivea-for-men-001Novi Nivea For Men Skin Energy losion nakon brijanja s taurinom razbuđuje lice valom osvježavajuće energije i smiruje znakove iritacije nakon brijanja, a Nivea For Men Skin Energy Q10 linija sadrži još pet novih formula s koenzimom Q10 i kreatinom za regeneraciju uspavane kože lica. Nivea For Men istraživanje o društvenim navikama muškaraca, u kojem je sudjelovalo 15.500 muškaraca iz 17 zemalja, pokazalo je da su muškarci koji više izlaze s prijateljima tijekom radnog tjedna uspješniji u poslu i sretniji.

Gotovo svi ispitanici izjavili su da ih druženje s prijateljima tijekom tjedna usrećuje i pruža im osjećaj da ostvaruju više u životu. Unatoč prednostima, čak 35% muškaraca ne izlazi tijekom tjedna već ostaju kod kuće, a pritisak na poslu navode kao glavni razlog neizlaženja.

Najviše bliskih prijatelja imaju Brazilci (u prosjeku 10.44), a slijede ih Kinezi sa 9.24. U Europi vode Portugalci (8.82), a neželjenu titulu najnedruštvenijih muškaraca na svijetu nose Nijemci – njih 24% nema vremena za druženje s prijateljima tijekom tjedna.

nivea-for-men-002Iako Brazilci imaju najviše prijatelja, najviše se druže Talijani i Rusi. Kući najranije odlaze Indijci (do 21 sat), a najkasnije, (između ponoći i 1 ujutro), Talijani, Španjolci i Portugalci.

Muškarci se najviše druže uz hranu (63%), piće (56%) ili kroz sportske aktivnosti (39%). U Europi je na prvom mjestu druženje uz piće (73%) – od top 10 zemalja pod druženju uz piće, 9 ih je u Europi, a vodeća je Poljska sa 77% muškaraca koji se tako druže.

Najčešće teme muških razgovora su posao (74%), žene (60%), sport (59%) i tehnologija (57%).

Muškarci koji izlaze tijekom tjedna, kao jedan od razloga da smanje broj izlazaka navode želju da ujutro izgledaju svježije.

nivea-for-men-after-shave-splashNivea For Men Skin Energy losion nakon brijanja s taurinom
Nivea For Men Skin Energy, linija za muškarce koji vole puno raditi, ali i dobro se zabavljati, otkriva kako izgledati budno i svježe u uredu jutro nakon izlaska. Skin Energy losion muževnog mirisa djeluje kao osvježavajući energetski “kick” koji u sekundi razbuđuje uspavano lice nakon brijanja – formula s taurinom i vitaminom E djeluje antioksidativno, smiruje već prve znakove iritacije te potiče prirodnu regeneraciju kože. Preporučena maloprodajna cijena (100 ml): 44,00 kn.

Nivea For Men Skin Energy Q10 linija – od sada s kreatinom!
Stresan tempo života i neprospavane noći sastavni su dio života većine muškaraca, ali ostavljaju tragove – umorna koža, podočnjaci i otečenost ispod očiju uobičajeni su problemi s kojima se muškarci suočavaju. Starenjem se proizvodnja Q10-a smanjuje, a potreba za njime povećava, jer stanice nemaju dovoljno energije za regeneraciju. Nivea je sada formulama s koenzimom Q10 dodala kreatin, koži srodni sastojak koji djeluje kao katalizator koji poboljšava regenerativno djelovanje Q10 te ekstrakt guarane i taurin koji revitaliziraju umornu kožu.

nivea-for-men-face-care-cream-q10Nivea For Men Skin Energy krema za njegu lica – od sada s kreatinom!
Inovativna formula s koži srodnim koenzimom Q10 i kreatinom hidratizira lice, potiče prirodnu regeneraciju kože i štiti je od gubitka elastičnosti. Vitamini i ekstrakt guarane revitaliziraju umornu kožu i umanjuju znakove stresa, a UVA/UVB filteri štite od negativnih utjecaja sunca. Preporučena maloprodajna cijena (50 ml): 72,00 kn.

nivea-for-men-face-care-gel-q10Nivea For Men Skin Energy gel-krema za lice – od sada s kreatinom!

Hidratantni gel s koenzimom Q10 i kreatinom hrani lice energijom i potiče regeneraciju kože. Nemasna formula brzo se upija i koži pruža intenzivnu svježinu mentola te uklanja znakove stresa i umora. Preporučena maloprodajna cijena (50 ml): 72,00 kn.

nivea-for-men-eye-roll-on-q10Nivea For Men Skin Energy roll-on za područje oko očiju – s kreatinom!
Skin Energy roll-on osvježava umornu kožu oko očiju novom energijom. Od sada u još praktičnijoj, plastičnoj bočici, losion se još lakše nanosi se metalnom roll-on kuglicom koja potiče mikrocirkulaciju i djelovanje lagane gel formule s Q10-om i kreatinom, koja se brzo upija i trenutno otklanja znakove umora, podočnjaka i bora. Preporučena maloprodajna cijena (10 ml): 72,00 kn.

nivea-for-men-double-action-balm-q10Nivea For Men Skin Energy balzam poslije brijanja – od sada s kreatinom!
Nova, elegantnija i praktičnija bočica balzama sadrži laganu učinkovitu 2-u-1 formulu s Q10-om i kreatinom koja smiruje nadraženu kožu lica poslije brijanja te joj pruža osvježenje i hidrataciju. Balzam se brzo upija i pruža trenutno revitalizirajuće osvježenje. Preporučena maloprodajna cijena (100 ml): 49,00 kn.

nivea-for-men-shaving-gel-q10Nivea For Men Skin Energy gel za brijanje s Q10 – od sada s taurinom!
Revitalizirajući gel za brijanje s koenzimom Q10 priprema kožu za temeljito brijanje, smiruje je za vrijeme brijanja kako bi spriječio iritaciju te je obnavlja nakon brijanja. Sada sadrži i antioksidans taurin koji dodatno osvježava i razbuđuje kožu za vrijeme brijanja. Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 26,90 kn.

2 COMMENTS

  1. I am confused about some of the podtucrs found on this list because I own some of them and since i have been found gluten sensitive I looked at the ingredient lists for those I own and saw wheat listed. So what am I to think?Anew lip plump smooth contains hydolyized wheat protein, hydrolized malt extract. Anew Clinical Advanced Wrinkle Corrector contains hydrolized wheat protein Anew Clinical Instant Face Lift contains hydrolized wheat protein and hydrolized wheat gluten. Anew Luminosity Ultra contains triticum vulgare (wheat)germ extract. ANEW CLINICAL Advanced Retexturizing Peel contains triticum vulgare (wheat)germ extract. ANEW ULTIMATE Age Repair Night Cream contains caramel. Can someone please reply?

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here