Nivea Pure & Sensitive

42

nivea-pure-sensitive-sprejnivea-pure-sensitive-roll-onIntenzivna i nježna zaštita za osjetljivu kožu

Istraživanja pokazuju da preko 65% žena ima osjetljivu kožu ispod pazuha, a novi Nivea Pure & Sensitive dezodoransi bez alkohola, boja i konzervansa pružaju dokazano antiperspirantno djelovanje i 48-satnu zaštitu – bez iritacije, čak i kod najosjetljivije kože.

Blaga formula kombinira protuupalno djelovanje ekstrakta kamilice i umirujuće ulje avokada, a njezina kompatibilnost s kožom je dermatološki dokazana. Nivea Pure & Sensitive roll-on je u potpunosti bez mirisa.

Jeste li znali?
Dnevno u prosjeku proizvedemo 0.8 litara znoja, a kada se intenzivno bavimo fizičkim aktivnostima možemo proizvesti i do 10 litara u danu. Znoj je 99% voda, a sadrži i ugljikov dioksid te tvari topive u vodi.

Svjež znoj nema mirisa, ali poprima neugodan “kiselinski” miris kada se dugolančane masne kiseline, djelovanjem bakterija koje prirodno postoje na koži, razgrade u kraće, maslačne kiseline intenzivnijeg mirisa.

Miris znoja se može promijeniti kada prolazimo kroz pubertet ili menopauzu. Hormonalni procesi koji se odvijaju u tijelu tijekom tih razdoblja mogu dovesti do pojave neugodnog mirisa čak i kod svježeg znoja.

Preporučena maloprodajna cijena:

Nivea Pure & Sensitive sprej (150 ml): 23,00 kn
Nivea Pure & Sensitive roll-on (50 ml): 23,00 kn

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here