S novom Cocktom budite “easy” tijekom cijele godine

17

cockta-easy-05lNova Cockta Easy već je na policama prodavaonica

S Novom recepturom Cockte light iz Droga Kolinske su se pobrinuli i za sve pobornike pića bez šećera pa je tako Cockta Easy od ožujka dostupna na policama prodavaonica na svim tržištima u regiji.

Slogan nove komunikacijske akcije “Budite easy” simbolički poručuje da je dobro povremeno posvetiti vrijeme sebi i uz novu Cocktu Easy barem u mislima na nekoliko trenutaka odlutati tamo gdje se osjećate opušteno i neopterećeno.

Budući da neprestano pratimo zahtjeve i okuse potrošača, promijenili smo i usavršili recepturu pića Cockta light. Riječ je o Easy mješavini mjehurića i agruma koji osvježava i idealan je za vruće ljetne dane. Budući da je Easy, ima samo tri kalorije i lagan je izbor za sve koji ne žele ili ne smiju konzumirati šećer, poručuju iz proizvođača.

Za pravo osvježenje na raspolaganju je klasično pakiranje od 0,5 l, a za malo žednije i od 1,5 l. Svoje omiljeno osvježavajuće piće, koje krasi nova etiketa, može se kušati i u lokalima u Cocktinim prepoznatljivim bočicama. Budući da joj je dodana aroma limuna, njezin okus još bolje osvježava.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here