Tisak uveo novu uslugu Foto sken

84

tisak-foto-sken-printscreen-large-midiOd ovog proljeća i stare fotografije mogu izgledati kao nove

Na kioscima Tiska i u Tisak media centrima dostupna je nova Tisak foto usluga – Foto sken, u okviru koje se nudi skeniranje starih, već izrađenih fotografija za koje ne postoje analogni film ili negativ, izvijestili su iz Tiska.

Foto sken usluga omogućuje skeniranje već izrađenih starih fotografija te njihovo trajno spremanje na CD. Postupak je vrlo jednostavan: željene fotografije predaju se na odabranom kiosku Tiska te se za nekoliko dana stare fotografije kao i CD sa skeniranim fotografijama preuzimaju na istom kiosku.

Jednom skenirane fotografije mogu se ponovno izraditi, od njih napraviti fotoknjige, originalni fotopokloni, čuvati na računalu ili dijeliti s prijateljima.

Skeniranjem fotografija očuvat će se njihov sjaj i priče davnih vremena koje prikazuju pa će se značajnim događajima iz prošlosti poput vjenčanja ili rođenja djece te rijetkim obiteljskim fotografijama sa samih početaka korištenja fotoaparata osigurati nova kvaliteta i trajno čuvanje, navode iz Tiska.

Svi posjeduju stare fotografije iz djetinjstva za koje više ne postoje analogni filmovi ili negativi. Većina takvih fotografija leži zaboravljeno u starim prašnjavim fotoalbumima ili u kutijama za cipele ispod kreveta.

Od sada se uz novu uslugu Tisak foto – Foto sken stare fotografije mogu oživjeti. Tisak foto je usluga razvijanja fotografija, fotopoklona i fotoknjiga na kioscima Tiska te u Tisak media centrima.

Narudžba je jednostavna: fotografije se mogu predati na CD-u, USB-u, memory sticku ili uploadati na internetskoj stranici foto.tisak.hr. Nakon svega nekoliko dana fotografije stižu na kiosk po izboru, a dostava je besplatna, poručuju iz Tiska.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here