U Novigradu otvoren 68. supermarket Plodine

19

plodine-novigrad-largeTrgovački lanac Plodine otvorio je danas u Novigradu na adresi Carlotte Grisi bb svoj 68. supermarket na hrvatskom tržištu.

Novi prodajni objekt, u koji je investirano 4 milijuna eura te koji zapošljava 40 djelatnika, otvorili su članica Uprave Plodina Đozi Heberling i gradonačelnik grada Novigrada Anteo Milos.

Otvorenje je, navode iz trgovca, popraćeno s velikim brojem proizvoda na akciji, bogatom asortimanskom ponudom i marketinškim aktivnostima poput pečenja fritaje s tartufima i roštiljade, a u poslijepodnevnim satima torte i šampanjca kojima su potrošači počašćeni u znak otvorenja ukupno devetog Supermarketa Plodine u Istri.

Prodajni centar raspolaže s 1700 četvornih metara površine. Osim parkirališta koje broji oko stotinjak mjesta, u prodajnom objektu nalazi se i caffe bar Plodine.

Uz odjele svježih proizvoda – tržnica sa svakodnevno svježim voćem i povrćem, mesnica s kvalitetnom i provjerenom ponudom, pekara s dnevno svježim i slatkim proizvodima, delikatesa te gastro odjel, potrošači će također moći uživati u kupovini istarskih delicija i istarskih vina.

Na dan otvorenja, tijekom vikenda ali i sve naredne dane, u Supermarketu u Novigradu organizirane su brojne aktivnosti i veliki je broj proizvoda na akciji, navode iz Plodina.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here