Vileda Miraclean magična spužva 2/1

444

miraclean-largeVileda Miraclean magična spužva izuzetno djelotvorno uklanja čak i najteže mrlje i tragove na većini tvrdih površina u kućanstvu.

Može se koristiti na svim površinama u kuhinji, kupaonici i ostalim prostorijama, na zidovima, podovima i vratima.

Izrađena je od specijalnog spužvastog materijala koji lako uklanja mrlje od kave ili čaja, mrlje od vodenog kamenca, tragove cipela ili neželjene dječje crteže olovkom, pastelama, kredom u boji, flomasterima…

Uklanja neželjene mrlje i zaprljanja samo lagano navlažena vodom, bez uporabe kemijskih sredstava.

Čisti i uklanja mrlje kao gumica za brisanje – prilikom brisanja spužvasti materijal se polako troši, a trošenje materijala ovisi o količini i snazi mrlja koje treba ukloniti te o učestalosti i intenzitetu uporabe.

Nije preporučljivo koristiti je na sjajnim, poliranim ili vrlo osjetljivim površinama koje se lako mogu ogrepsti, odvojiti ili oštetiti – nije za čišćenje eksterijera automobila, pogotovo lakiranih površina.

Marketinška podrška: TV kampanja travanj-svibanj 2012, 1200 GRPs, spotovi 30” i 12”. Dodatno pozicioniranje na prodajnim mjestima u Vileda displayima. Objave u trgovačkim lecima i katalozima po promotivnoj cijeni. Image objave u trgovačkim katalozima i sličnim publikacijama.

Šifra proizvoda: 4700165

EAN kod jediničnog proizvoda: 4023103144439

Veličina jediničnog proizvoda: 15x11x2,5 cm

Težina jediničnog proizvoda: 4 g

Pakiranje: 26 komada u kartonu

EAN kod kartona: 4023103144422

Veličina kartona: 15x24x40 cm

Težina kartona: 0,29 kg

5 COMMENTS

  1. Nikad goru spužvu nisam imala kao da je prošla tri rata nakon jedne upotrebe. Nikad više je neću kupiti jer je to spužva jednokratne upotreba
    Ančica

  2. Tačno je da ovaj sunđer posle tri do četiri kvašenja postaje osetljiv na trljanje, skupi se i krene da se rasipa, tako da se praktično može koristiti za samo jedan sat intenzivnog čišćenja. Ipak, meni se čini veoma isplativim kad uzmem u obzir koliko dobro čisti neke veoma uporne mrlje, oko kojih sam se ranije užasno mnogo mučio. Ne treba zaboraviti da je u pitanju sredstvo za specijalne namene i da ga ne treba koristiti za obično čišćenje. Za neke stvari je prosto nezamenljiv, za tehniku naročito. Imam TV napravljen od sive plastike koja je vremenom na mnogim mestima pocrnela, ta prljavština se jako teško čistila, a nisam smeo da je čistim jakim deterdžentima i vodom, zbog električne prirode uređaja. Ovim sunđerom, jedva malo navlaženim, sve sam pobrisao kao gumicom. Uživanje je gledati kako temeljne, skoro neuništive mrlje nestaju posle dva pokreta rukom.

  3. Meni je ta spuzvica jednostavno FANTASTICNA! Cisti sve izvanredno i to bez sredstava koje sadrze kemikalije. Nije problem kupiti i najskuplja sredstva za ciscenje, ali ako ste alergicni na kemikalije, a zelite imati uvijek cisti dom, pravi je izbor upravo ta spuzvica.Trebalo bi je jedino prosiriti na veci broj trgovina, ljudi su JEDNOSTAVNO NEUPUCENI u kvalitetu toga proizvoda.Oni sa prijasnjim komentarima moraju znati da ta spuzvica ima svoj rok trajanja i da nije “kupi jednom i traje deset godina, a svakodnevno se upotrebljava”.

  4. vileda ima zaista divne proizvode i kvalitetu,a ova spužvica je totalno ništa jedan stol sam obrisala i raspala se.mislim da je netreba tako reklamirati jer nesluži ničemu.razočarana sam,pozdrav

  5. Fantastičan proizvod. Napokon sam obrisala sve radove po zidovima mog malog Picassa. :-)Kratko traje, ali,iskreno,imala sam ja toga za brisatii…

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here