Akcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” u Mariji Bistrici

kupujmo-hrvatsko-varazdin-midiAkcije Hrvatske gospodarske komore “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” nastavljaju se u punom zamahu.

U subotu, 26. svibnja, na Trgu Pape Ivana Pavla II u Mariji Bistrici od 10 do 16 sati u promotivnoj će prodaji kvalitetnih hrvatskih proizvoda, nositelja znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta” ali i proizvoda vrijednih ruku, sudjelovati 105 tvrtki, odnosno poduzetnika.

Akcije će posjetiti saborski zastupnik Krapinsko zagorske županije Željko Kolar, gradonačelnik grada Zlatara Miroslav Kopjar, županica KZŽ Sonja Borovčak, potpredsjednik Obrtničke komore Krapinsko zagorske županije Darko Varga i mnogi drugi, navode iz HGK.

Akcija Hrvatske gospodarske komore “Kupujmo hrvatsko” započela je još 1997. godine kao ideja da se prepoznaju, označe i izdvoje kvalitetni hrvatskih proizvodi kako bi bili označeni na uočljiv i poseban način, te im se od tada dodjeljuju znakovi “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”.

Uz nju se već se treću godinu uzastopce održava i  akcija “Vrijedne ruke” koja nastoji promovirati proizvode i proizvođače koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *