Badel 1862 predstavio vodku Svarog

145

badel-1862-svarog-predstavljanje-001Ime Svarog potječe iz slavenske mitologije

Proizvođač vina i jakih alkoholnih pića Badel 1862 obogatio je svoj portfelj uvođenjem u ponudu premium vodke Svarog. Ekskluzivna promocija nove vodke održana je u zagrebačkom muzeju Mimara 10. svibnja ove godine u nazočnosti brojnih poslovnih partnera Badela 1862 iz sektora trgovine i HoReCa kanala prodaje te poznatih osoba iz javnog života.

Svarog je prvi od svih starih slavenskih božanstava – jak, silan i moćan, pomalo divlji i drzak. Stvoritelj sunca, uzvišeni kovač koji stoluje uz nebesku i zemaljsku vatru, najmoćniji među ratnicima i najstrastveniji među junacima. Upravo te karakteristike vežu se i uz vodku Svarog, navode iz Badela 1862, stvorenu od najboljeg žitnog alkohola koji se ‘pripitomljavao’ radi što boljeg okusa. “Zarobljena esencija vatrene muževnosti i pripitomljena snaga prirode pretočene su u ovo nenadmašno, moćno i zavodljivo piće koje svakim gutljajem klizi niz nepce ostavljajući za sobom ugodnu toplinu.”

Uz plesačice, “Svarožice”, iz Kazališta sjena iz Karlovca, koji su u igri svjetla i sjena prikazali rađanje vodke, i sestara Husar, promociji se pridružio i vaterpolist Vito Padovan koji je utjelovio boga Svaroga.

Iz tvrtke ističu kako su novoj vodki poklonili veliku pažnju jer je vrlo zahtjevna u proizvodnji koja obuhvaća tri posebne destilacije, filtracije, a boce se ručno opremaju u bijelim rukavicama.

Generalni direktor Badela 1862 Srđan Oreb u razvoju novoga proizvoda sudjelovao je od samih početaka. “Svarog ima sve predispozicije da uspije na tržištu. Vrhunska tekućina posebno je njegovana, vrhunski dizajn i oprema boce, originalan marketinški koncept – ništa nije prepušteno slučaju. Originalan storyboard proizvoda, testiranja i degustacije, posebna sprej oprema boca za promocije, preporučeni način serviranja koji je potpisao jedan od najboljih barmena u Hrvatskoj – Srećko Šoh, razrađen koncept promocija u HoReCa kanalu i retailu, samo su dio pažnje koji je posvećen Svarogu. A sve to nam je potrebno jer Svarog nije rađen samo za hrvatsko tržište, već i za zahtjevna inozemna tržišta na koja ciljamo. Tako će se već početkom lipnja identična promocija održati u Skopju”, kazao je Oreb.

Kristalno bistar, mekog i nježnog, gotovo pahuljastog okusa, Svarog ispunjava zadovoljstvom i utažuje žeđ za bivanjem prepunim užitaka i strasti. Njegova plemenita i savršena narav najbolje dolazi do izražaja kada se konzumira rashlađen, zaključuje se u priopćenju Badela 1862.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here