Četvrta obljetnica poslovanja Tisak media centra

38

tisak-media-centar-nagradni_kviz-qrcodeLanac multimedijalnih knjižara Tisak media centar 27. svibnja slavi četvrtu obljetnicu poslovanja na tržištu, a u sklopu proslave tim će povodom za kupce biti pripremljeni različiti popusti, pogodnosti i iznenađenja koja će u svim poslovnicama trajati do 10. lipnja, priopćeno je iz Tisak medije.

Težeći inovaciji i modernizaciji svog poslovanja, kako se ističe, Tisak media svoje glavno rođendansko iznenađenje krije iza QR koda, dostupnog u svim Tisak media centrima od 22. svibnja.

Skeniranje jedinstvenog matričnog barkoda otvorit će Facebook stranicu Tisak medie gdje je klikom na like moguće sudjelovanje u rođendanskoj nagradnoj igri.

Točnim odgovorima na nekoliko pitanja o Tisak mediji svaki pojedinac ulazi u veliko izvlačenje za glavnu rođendansku nagradu – Nintendo Wii konzolu. Tisak media priredila je i nekoliko utješnih nagrada, a rođendanske popuste i pogodnosti poklanja svim svojim posjetiteljima u Tisak media centrima diljem Hrvatske, kaže se u priopćenju.

Tako  u prvom tjednu rođendanske proslave od 21. do 27. svibnja Tisak media centri daruju svoje vjerne čitatelje popustom od 30 posto na popularne naslove koji uključuju biografiju Steve Jobsa, Keith Richardsovu biografiju Život, uzbudljivi roman Žena u kavezu, roman Dewey o životu jedne mačke i romane Zeleni Kvadrat, Sloboda i Spasitelj , te daruju jednaki popust i na cijeli asortiman kriminalističkih i triler romana isključujući džepna izdanja.

Drugi tjedan rođendana Tisak media centri slave sa svojim vršnjacima pa su tako od 28. svibnja do 3. lipnja sve igračke i odabrani naslovi dječjih knjiga dostupni u pola cijene.

Za razigrane četverogodišnjake dostupno je mnoštvo sportskih artikala s likovima omiljenih junaka, te razne figure igračaka poput Mojih džepnih ljubimaca, Angry Birds plišanih igračaka, figura iz Ben 10 kolekcije, Hello Kitty igračka, Štrumpfova i mnogih drugih.

U Tisak media centrima dostupno je i mnoštvo plišanih igračaka poput popularnih Angry birds likova te plišanih glazbenih igračaka za bebe. Za djecu starije dobi u ponudi su i puzzle, te popularne društvene igre.

U zadnjem tjednu rođendanske proslave, od 4. do 10. lipnja, svaka kupnja vrijedi više. Tisak media centri obilježit će svoj rođendan darivanjem četverostrukih bodova u MultiPlus Card programu za svaku obavljenu kupnju.

Tisak media centri knjižare su koje posjetiteljima pružaju jedinstveni doživljaj svijeta multimedije te dodatne usluge TisakFoto i Tisak&Coffee kao i mogućnost kupnje ulaznica za sportska, kulturna, glazbena i sva ostala događanja.

Bogat asortiman kao i sva rođendanska iznenađenja dostupna su i putem online Tisak media Web shopa, gdje se pomoću usluge TisakPaket sve kupljeno dostavlja na najbliži kiosk Tiska po izboru kupca.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here