Coca-Cola predstavila umjetničke fotografije hrvatske paraolimpijske reprezentacije

104

paraolimpijac-darko-kralj-predsjednik-hpo-a-ratko-kovacic-i-igor-cutuk-iz-coca-cole-hbc-hrvatskaKampanjom “Sportski duh ne poznaje granice” Coca-Cola i Hrvatski paraolimpijski odbor žele podsjetiti na dosadašnja postignuća hrvatskih paraolimpijaca i pozvati javnost na dodatnu potporu za poboljšanje uvjeta u kojima rade i pripremaju se za natjecanja

Coca-Cola u Hrvatskoj predstavljanjem fotografija hrvatske paraolimpijske reprezentacije i kampanjom Sportski duh ne poznaje granice uključila se u potporu Hrvatskomu paraolimpijskom odboru u povodu Paraolimpijskih igara u Londonu.

Tvrtka je time još jednom željela skrenuti pozornost javnosti na dosadašnja postignuća hrvatskih paraolimpijaca i zaželjeti im dobre rezultate, ali i veću potporu cjelokupne zajednice u budućnosti.

“Hrvatski paraolimpijski odbor i Coca-Colu povezuju višegodišnja suradnja i zajedničke vrijednosti. To su optimizam, neprestana težnja za izvrsnošću i promicanje trajnih vrijednosti. Hrvatski paraolimpijci svojim nas uspjesima uvijek iznova nadahnjuju. Dokazuju kako sportski duh ne poznaje granice i da, bez obzira na poteškoće s kojima se susrećemo, stalan trud i ulaganje u sebe mogu biti putokaz do velikih uspjeha”, izjavio je Igor Ćutuk, voditelj odnosa s javnošću Coca-Cole HBC Hrvatska.

zeljko-jovanovic-ratko-kovacic-david-slinn-i-igor-cutukUmjetničke su fotografije predane na trajnu uporabu Hrvatskomu paraolimpijskom odboru na svečanosti obilježavanja stotinu dana do Paraolimpijskih igara koju je u Splitu danas organiziralo Veleposlanstvo Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u Republici Hrvatskoj.

Preuzeo ih je predsjednik HPO-a Ratko Kovačić u nazočnosti Davida Slinna, Veleposlanika Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u Republici Hrvatskoj.

“Hrvatski su sportaši s invaliditetom posljednjih desetak godina osvojili više od 2 000 odličja na različitim međunarodnim natjecanjima. Vjerujem da će nas i u Londonu ponovno razveseliti. Nadam se da ćemo ovim fotografijama i pratećom kampanjom uspjeti pozvati javnost na dodatnu potporu za poboljšanje uvjeta u kojima se paraolimpijci pripremaju za natjecanja i ostvarivanje vrhunskih rezultata”, izjavio je Kovačić.

Umjetničke fotografije ovogodišnje paraolimpijske reprezentacije izradila je Ivana Vučić. Tijekom dvanaestodnevnih Paraolimpijskih igara u Londonu natjecat će se 4200 sportaša u 20 paraolimpijskih sportova. Hrvatske će boje u Londonu braniti tridesetak sportaša u pet paraolimpijskih sportova: atletici, plivanju, stolnom tenisu, streljaštvu i biciklizmu, navode iz Coca-Cole HBC Hrvatska.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here