Humanitarna akcija The Rodnik Banda i Nestléa

86

Popularni britanski dizajner Philip Colbert, čije se kreacije kriju iza poznatog brenda The Rodnik Band, a koje obožavaju brojne svjetske zvijezde, osmislio je majicu koja se prodavala u humanitarnoj akciji u centru Zagreba.

the-rodnik-band-philip-colbertCjelokupni iznos prikupljen u ovoj akciji namijenjen je borbi protiv raka dojke i podizanju svijesti žena o nužnosti redovitih pregleda, a majice se mogu kupiti i na Dreft Fashion Weeku Zagreb, u sklopu kojeg će biti prikazana i nova kolekcija The Rodnik Banda.

Svi koji su se jučer u popodnevnim satima zatekli u centru Zagreba mogli su zamijetiti veliki crveni double-decker autobus iz kojeg se širila glasna glazba i pozitivna energija, a ispred kojeg su se prodavale majice za udrugu “Sve za nju”.

Riječ je o humanitarnoj akciji The Rodnik Banda i Nestlé Fitness žitarica u povodu Dreft Fashion Weeka Zagreb. U sklopu ove akcije poznati britanski dizajner Philip Colbert, inače vjerni gost DFWZ, osmislio je majicu koja se u ograničenoj seriji prodavala po simboličnoj cijeni od 100 kuna, s ciljem pomoći borbi protiv raka dojke i podizanju svijesti žena o nužnosti redovitih pregleda.

Colbert već četvrtu sezonu zaredom sudjeluje na DFWZ-u, a ove je godine u suradnji s Nestlé Fitness žitaricama odlučio svoj boravak u Zagrebu iskoristiti i kako bi pomogao Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka dojke “Sve za nju”. Majice s njegovim potpisom moći će se kupiti sve do subote u sklopu Nestlé Fitness kornera na DFWZ.

The Rodnik Band svoju će novu kolekciju za jesen-zimu 2012/2013, a koja je inspirirana vojvotkinjom Kate Middleton, njenom sestrom Pippom te simbolima Velike Britanije kao što su double-decker, crvena telefonska govornica, crni taksi (London taxi) te kraljica Elizabeta, predstaviti u četvrtak, prvu večer DFWZ.

Osim same kolekcije, svi posjetitelji ovog značajnog modnog događanja moći će uživati i u glazbi svestranog umjetnika koji će nastupiti sa svojim kolegom, a uz pratnju mladog zagrebačkog benda odabranog na audiciji DFWZ. Inače, odjeću Philipa Colberta redovito nose brojne svjetske zvijezde, među kojima su i Lady Gaga, Sienna Miller, kraljica Rania od Jordana te Karl Lagerfeld.

Uz to, Nestlé Fitness je za sve posjetitelje osigurao ukusne Fitness žitne pločice te pripremio druga brojna iznenađenja.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here