Imperial Tobacco TKS: Duhanska tradicija od 1826.

79

Imperial Tobacco TKS ima dugu tradiciju i ubraja se u jednu od najstarijih tvornica cigareta u Makedoniji.

imperial-tobacco-tksOd daleke 1826. do danas tvornica je prošla različite faze i transformacije i možemo reći kako je Imperial Tobacco TKS istinski spoj tradicionalnog i modernog, navode iz tvrtke.

Pritom dodaju kako je liderska pozicija na makedonskom tržištu rezultat kontinuiranih ulaganja u postavljanje visokih standarda proizvodnje, kvalitetne i konkurentne brendove kao i ljudske potencijale.

Već deset godina Imperial Tobacco TKS a.d. dio je Imperial Tobacco Grupe iz Velike Britanije, jedne od vodećih multinacionalnih kompanija u duhanskoj industriji, a paleta proizvoda ovog proizvođača uključuje međunarodne i domaće brendove.

U 21. stoljeću kompanija kreira svoj imidž u regiji preko strateških brendova kao što su Davidoff, West, Gauloises, Boss, Rodeo i Style. Rodeo, koji ove godine slavi 25 godina postojanja, najprodavaniji je proizvod na makedonskom tržištu u posljednjem desetljeću.

Imperial Tobacco TKS jedan je od najznačajnijih investitora u Makedoniju. Ove godine kompanija će investirati dodatnih 23 milijuna eura za nabavu stroja za proizvodnju, kojim će se osigurati daljnje usavršavanje i nadogradnja kapaciteta s čime će tvornica u Skopju biti jedna od najmodernijih u regiji, ističu iz ovog proizvođača.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here