Ja volim mlijeko! – kreativni natječaj Dukata za osnovnoškolce

178

dukat-ja-volim-mlijekoZagrebački Dukat raspisao je kreativni likovni natječaj “Ja volim mlijeko!” za učenike prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda osnovnih škola u Republici Hrvatskoj.

Poticanje kreativnosti, likovnog izražavanja i stvaralaštva te isticanje važnosti pravilne i uravnotežene prehrane i svakodnevne konzumacije mlijeka i mliječnih proizvoda za pravilan rast i razvoj djece školskog uzrasta ciljevi su ovog kreativnog likovnog natječaja, navode iz Dukata.

Natječaj “Ja volim mlijeko!” traje od 2. svibnja do 1. lipnja 2012. godine, a 12 najkreativnijih radova bit će nagrađeno vrijednim darovima – biciklima i poklon paketima Dukata za razrede nagrađenih učenika.

Iz Dukata pozivaju ravnatelje, razrednike, učitelje likovne kulture i roditelje da se odazovu natječaju u što većem broju, a radove šalju na adresu Dukata, Marijana Čavića 9, Zagreb.

Partneri Dukata na ovom projektu su Muzej za suvremenu umjetnost Zagreb te Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta koje je dalo potporu projektu.

Više informacija o Natječaju može se pronaći na www.dukat.hr.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here