Juicy Vita: Uspjeh u godinu dana

114

jamnica-juicy-vita-limun-1kgjamnica-juicy-vita-naranca-1kgVitaminski instant napitak Juicy Vita iz Jamnice u maloprodaji je prisutan u obiteljskim pakiranjima volumena 1 kg dostatnima za pripravu 13 litara napitka s okusima naranče i limuna dok je u HoReCa kanalu dostupan u vrećicama od 15 g te dodatnim okusom od grejpa.

Juicy Vita napici mogu se kupiti kod svih većih trgovačkih lanaca te kod većine malih trgovaca, kažu iz Jamnice. “U suradnji s veletrgovcima prisutni smo u ugostiteljskim objektima u kojima se nalaze i ostali proizvodi iz našeg asortimana koji čine dio ukupne ponude unutar pojedinog ugostiteljskog objekta.”

Prema podacima agencije Nielsen, u vremenskom periodu od svibnja do kraja 2011. godine, od kada je Juicy Vita prisutna na tržištu praškastih napitaka, udio u segmentima pakiranja u kojima je prisutna kontinuirano raste te iznosi više od 12% tržišta, navode iz proizvođača te dodaju kako u ovoj godini očekuju dodatni rast udjela na tržištu u postojećem asortimanu te kroz razvoj novih pakiranja i okusa.

Kao preporuku za trgovce iz Jamnice ističu kako Juicy Vita predstavlja alternativu zdravih vitaminskih napitaka visoke kvalitete a povoljnije cijene od konkurencije, što je ujedno i korist krajnjemu kupcu koji za manju cijenu na prodajnom mjestu može dobiti proizvod visoke kvalitete i vrhunskog sastava sirovina.

“U ovoj kategoriji uskoro pripremamo novosti koje će također biti popraćene i nastavkom prošlogodišnje marketinške kampanje s Juicy Vita likovima u glavnim ulogama. Kampanja će biti prisutna na televiziji, radiju i u tiskanim medijima uz snažnu potporu marketinških aktivnosti na samom prodajnom mjestu te uz pomoć digitalnih komunikacijskih medija”, ističe Nenad Gorjanović, Brand Manager za grupu proizvoda bezalkoholnih pića.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here