Kongresni sajam “Hrana je lijek” početkom lipnja u Sv. Križu Začretju

112

zdrava-hrana-u-kosari-midiCentar za zdraviji život “Športski eksperti” organizira kongresni sajam pod nazivom “Hrana je lijek” koji će se održati 3. lipnja 2012. godine u ugostiteljskom objektu “Stara škola” na adresi Mirkovec 16, Sv. Križ Začretje.

Kompetentne osobe iz struke održat će predavanja s područja: zdrava prehrana što je to, prehrana djece, prehrana sportaša, ayurvedska prehrana, vegetarijanska prehrana, kako uzgojiti zdravu hranu i drugo. Osim predavanja, planirane su i različite radionice s temama: priprema zdrave hrane, zdravi napici, uređenje kuhinje kao najvažnije prostorije u stanu, izrada vlastite kuharice i sl.

Kao izlagači pojavljuju se uzgajivači zdrave hrane, eko voća i povrća, egzotičnog voća, te proizvođači džemova, sokova, čajeva, voćnih vina, likera, ulja i octa, meda i proizvoda od meda, raznih kolača, sireva, a predstavit će se i košaračko pletački proizvodi, ručni rad i tekstil.

Na sajmu će se moći kupiti i knjige koje prate tematiku sajma, dobiti savjeti kako urediti kuhinju po principu feng shui koja je izvor blagostanja cijelog doma, eko deterdženti i sve ono što može zatrebati u kuhinji.

Radno vrijeme sajma: 10.00 do 19.00 sati

Cijena ulaznice: 20,00 kn (djeci do 12 godina ulaz slobodan)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here