Libresse: Uspjeh zasnovan na inovacijama

144

libresse-maxi-20pcsLibresse u svom asortimanu nudi dnevne i menstrualne uloške. Ovaj brend poznat je po inovacijama koje konstantno donosi na tržište, a jedna od njih su i dnevni ulošci s posebno dizajniranim oblikom koji pristaju svakom tipu donjeg rublja.

Prema istraživanjima iz 2011. godine, Libresse je na hrvatskom tržištu imao udio od 21% u kategoriji higijenskih uložaka te nastavlja taj trend svojom kvalitetom i inovacijama, zadržavajući pritom svoju poziciju jednog od lidera u kategoriji higijenskih uložaka, ističu iz tvrtke AWT International, uvoznika i distributera Libresse asortimana na hrvatskom tržištu.

“Svojom snažnom pozicijom, širokim asortimanom i zastupljenosti na tržištu Libresse je jedan od vodećih brendova u kategoriji higijenskih uložaka koji cijenom uspješno konkurira ostalim markama.”

Iz AWT-a također navode kako su Libresse proizvodi trgovcima zanimljivi zbog dobre prodaje popraćene konstantnim marketinškim aktivnostima u vidu promocija, cjenovnih akcija i TV kampanja.

S druge strane, Libresse krajnjim potrošačima nudi udobnost, pristupačne cijene i veliki izbor proizvoda za svakoga kao i konstantnu komunikaciju putem promocija i nagradnih igara.

Uza sve navedene kvalitete, najvažniji rezultat uspješnosti je zadovoljstvo krajnjeg potrošača koje je vidljivo iz prodajnih rezultata koje ovaj brend godinama ostvaruje, poručuju iz distributerske kuće.

“Libresse konstantno unaprjeđuje postojeće proizvode čiji razvoj komunicira putem weba i Facebook stranice kroz koju nagrađuje svoje fanove i najvjernije potrošače. Uz kupnju Libresse higijenskih uložaka trenutno se može pronaći poklon maskica za lice. Kampanja je podržana i TV oglašavanjem te promocijama, a uskoro će se i primjerak Libresse invisible clip uloška naći u jednom magazinu”, najavljuje Danijela Kalajžić, Product Manager.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here