Mercator-H otvorio prodavaonicu u Vodicama

126

mercator-vodice-primorske-cete-bbOtvorenjem prodavaonice u Vodicama Mercator-H nastavlja s realizacijom projekta restrukturiranja i optimizacije poslovanja u Hrvatskoj

Trgovački lanac Mercator-H u Vodicama je danas otvorio svoj novi prodajni objekt površine 377 četvornih metara u kojem je posao pronašlo 15 djelatnika, priopćeno je iz Mercatora Hrvatska.

Prodavaonica, koja spada u format manjeg supermarketa, otvara se uoči početka turustičke sezone, ističu iz Mercatora te dodaju kako je to njihova prva trgovina u ovom gradu. Prodavaonica se nalazi na adresi Prve Primorske čete b.b., a radno vrijeme je svakim danom od 7 do 22 sata.

“Vodice su jedna od vodećih hrvatskih turističkih destinacija. Stoga smo se ponudom i uređenjem usmjerili da maksimalno zadovoljimo i predvidimo sve potrebe u turističkoj sezoni, kao i stanovništva, zadržavajući pritom povoljne cijene. Povodom otvorenja, Mercator je od 31. svibnja do 3. lipnja snizio cijene velikog broja proizvoda iz asortimana, a pojedine proizvode i do 40%”, ističe se u priopćenju.

Otvorenje trgovine u Vodicama dio je projekta restrukturiranja i optimizacije poslovanja društva Mercator-H koje je u protekla tri mjeseca uložilo dva milijuna kuna za uređenje, unaprjeđenije asortimana te bolju cjenovnu percepciju u osam poslovnih jedinica Mercatora i Getroa diljem Hrvatske, navode iz Mercatora.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here