Mlekara Bitola: Lider mliječne industrije u Makedoniji

314

mlekara-bitola-bimilk-bitolsko-mlijeko-28-1lPočeci današnje industrije mlijeka, mliječnih proizvoda i prirodnih voćnih sokova, Mlekare a.d. Bitola, sežu u davnu 1952. godinu, a trenutno je ova tvrtka apsolutni lider u mljekarskoj industriji u Republici Makedoniji.

Duga tradicija i moderna tehnologija koja prati svjetske trendove, uz stalno poboljšanje proizvodnih kapaciteta, omogućavaju tvrtki da svakodnevno ispunjava najviše kriterije i potrebe milijuna potrošača, ističe Igor Ivanovski, Brand Coordinator.

Mlekara a.d. Bitola proizvodi široki spektar proizvoda: mlijeko, kisele mliječne proizvode te bijeli i žuti sir pod robnom markom Bimilk, kao i prirodne voćne sokove pod markom Bifruit.

Proizvodi se većinom plasiraju na domicilno tržište, a određeni dio se i izvozi u zemlje kao što su Kanada, SAD, Albanija, Srbija, Kosovo, Crna Gora i druge.

Proizvodi ove tvrtke još nisu prisutni u Hrvatskoj, ali u makedonskom proizvođaču ističu kako već imaju spremne planove za ulazak i na hrvatsko tržište.

1 COMMENT

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here