Novi Nivea For Men gelovi za tuširanje

191

nivea-for-men-pure-impact-shower-gel-largeNivea For Men gelovi za tuširanje od sada s Hydra IQ tehnologijom koja pomaže koži da se sama hidratizira

Nivea For Men predstavlja novi Pure Impact gel za tuširanje koji inovativnom formulom s Hydra IQ tehnologijom i piling česticama koži pruža pravi “udar” svježine.

Svi proizvodi linije Nivea For Men od sada u novim praktičnijim bočicama sadrže poboljšanu formulu s Hydra IQ tehnologijom koja pomaže koži da se sama hidratizira.

Nivea For Men Pure Impact gel za tuširanje s Hydra IQ tehnologijom pomaže koži da se sama hidratizira, a finim plavim piling zrncima intenzivno čisti kožu i djeluje kao “udar” svježine koji traje cijeli dan.

Stimulirajući “aqua” miris razbuđuje osjetila, a prozirni gel stvara finu, gustu pjenu na koži posebno ugodno i opuštajuće tuširanje. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 19,00 kn.

Nova praktična i ekonomična bočica
Novi dizajn bočica Nivea For Men gelova za tuširanje sadrži udubine za prste s koji olakšavaju držanje mokre bočice pod tušem, a optimizirani gornji dio čvrsto stoji okrenut naopako kako bi bilo lakše iskoristiti i posljednju kap gela za tuširanje.

Nova bočica također olakšava uštedu prostora pri slaganju i omogućava ekonomičniji prijevoz – sada čak 5.544 više bočica može stati u svaki kamion, što znači znatno manje vožnji kamiona i potrošnje plastične ambalaže.

Nove formule gelova za tuširanje
Nivea For Men linija za tuširanje sada nije samo atraktivnija i muževnija izvana nego i iznutra, jer su Nivea stručnjaci za kožu u sve proizvode za tuširanje uključili Beiersdorfovu inovaciju – Hydra IQ tehnologiju koja pomaže koži da se sama hidratizira.

Nivea For Men linija za tuširanje sadrži još osam gelova u novim bočicama i s novim formulama – za potrebe svakog muškarca:

Nivea For Men Sport gel za tuširanje
Svjež miris citrusa revitalizira osjetila dok morski minerali omogućuju koži i kosi da se osjećaju punom energije. MPC (250 ml): 19.00 kn.

Nivea For Men Sensitive gel za tuširanje
Pruža blago iskustvo tuširanja s bogatim mlijekom bambusa koje hrani osjetljivu i suhu kožu pa čak i kosu muškarca. MPC (250 ml): 19.00 kn.

Nivea For Men Silver Protect gel za tuširanje
Osvježavajući deo-gel uništava bakterije i osigurava dugotrajnu svježinu. MPC (250 ml): 19.00 kn.

Nivea For Men Muscle Relax gel za tuširanje
Gel s učinkovitim česticama za masiranje stimulira mikrocirkulaciju kože i nježno opušta napete mišiće. MPC (250 ml): 19.00 kn.

Nivea For Men Energy gel za tuširanje
Energizirajući gel za tuširanje s mint ekstraktom osvježava i hladi kožu. Muževan miris stimulira osjetila za dobar početak dana. MPC (250 ml): 19.00 kn.

Nivea For Men Active 3 gel za tuširanje
Prikladno 3-u-1 rješenje kombinira osvježavajući gel, blagi šampon i hranjivi gel za brijanje. MPC (250 ml): 19.00 kn.

Nivea For Men Cool Kick gel za tuširanje

Osvježavajući gel za tuširanje za kožu i kosu s rashlađujućim mirisom mentola. MPC (250 ml): 19.00 kn.

Nivea For Men Vitality Fresh gel za tuširanje

Blaga pjena sadrži revitalizirajuće morske minerale koji osvježavaju kožu i muževnim mirisom stimuliraju osjetila. MPC (250 ml): 19.00 kn.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here