Omegol partner Hrvatskih dana zdravlja srca

28

zvijezda-omegol-hodaj-i-trci-za-zdravo-srce-001Na Jarunu održana utrka pod nazivom “Hodaj i trči za zdravo srce”

U periodu od 25. svibnja do 5. lipnja 2012. održavaju se Hrvatski dani zdravlja srca, a cilj je ove javno zdravstvene manifestacije edukacija o važnosti očuvanja zdravlja srca.

Jedan od glavnih partnera manifestacije je Zvijezdin brend Omegol, koji je ovom prilikom podržao utrku organiziranu pod nazivom “Hodaj i trči za zdravo srce” 27. svibnja na zagrebačkom Jarunu, izvijestili su iz Zvijezde.

Hrvatski dani zdravlja srca u organizaciji su Zaklade “Hrvatske kuće srca”, Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje, Hrvatskog kardiološkog društva i Hrvatske udruge kardioloških medicinskih sestara, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

zvijezda-omegol-hodaj-i-trci-za-zdravo-srce-002Tvrtka Zvijezda, kao dugogodišnji partner ove javno zdravstvene akcije, sve sudionike utrke ponudila je pecivima i Omegol margarinskim namazima te na taj način dodatno naglasila važnost korištenja i unosa omega-3 masnih kiselina u svakodnevnoj ljudskoj ishrani.

Omegol linija proizvoda bogata je omega-3 i omega-6 masnim kiselinama koje imaju blagotvorne učinke kao što su: očuvanje krvnih žila, zaštita mozga i srca, regulacija razine masnoća u krvi, usporavanje procesa ateroskleroze, smanjenje opasnosti od infarkta, sprječavanje nastanka kroničnih upalnih bolesti kod ljudi te su pomoć kod sniženja povišenog krvnog tlaka, ističu iz Zvijezde.

Ove godine na utrci je sudjelovalo više od 300 sudionika, što ukazuje na svjesnost građana za očuvanjem zdravlja srca. Za sve sudionike ove akcije bilo je osigurano besplatno mjerenje tlaka, glukoze i kolesterola u krvi.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here