Osječka Pivovara: Slavonska uzdanica na pivskom tržištu

osjecko-pivo-svijetlo-05lOsječka Pivovara, najstarija hrvatska pivovara, u svojoj ponudi ima Osječko svijetlo i Osječko crno pivo koja su na tržištu dostupna u širokoj paleti pakiranja (staklenoj boci, PET, limenci i bačvama), te Osječko Radler u boci 0,5 l i PET 1 l.

Najpopularnije pivo među potrošačima je Osječko svijetlo pivo punjeno u staklenu bocu 0,5 l. Osječka pivovara surađuje s većinom hrvatskih trgovačkih lanaca pa se njihovo pivo može naći u većini maloprodajnih objekata diljem Slavonije i Baranje.

Iz proizvođača navode kako trenutno nemaju podatak o tržišnom udjelu na nacionalnoj razini, ali smatraju kako je Osječko pivo među vodećim pivskim brendovima u Slavoniji.

Osječka pivovara je prošlo ljeto izbacila Osječko Radler, prirodno osvježavajući spoj prvog hrvatskog piva i limunovog soka, lagano zamućenog izgleda s 2% alkohola.

Idealno je osvježenje za sve prilike, a sadrži Osječko pivo (44%) i osvježavajući sok limuna (56%). Osječko Radler se nalazi u smeđoj boci, svojstvenoj za Osječku pivovaru, sa srebrnom etiketom koja dodatno ističe prepoznatljiv dizajn Osječkog piva.

“Uskoro na tržište izlazi velika novost: Osječko black Radler, mješavina Osječkog crnog piva i okusa limuna, o kojem će potrošači biti pravovremeno obaviješteni i za koje će biti organizirane promotivne aktivnosti”, poručuje Božena Palić iz Osječke pivovare.

Komentari

  1. sanja drača kaže

    molim ljepo one koji su zaduženi za prodaju Osječkog da miodgovore zašto na Samoborskom području na kojem postoji 5 velikih prodajnih centara ja ne mogu kupiti niti jadnu bocu bilo koje vrste Osječkog piva?A to bih željele jer me srce veže za Slavoniju i sve što je slavonsko.Ili možda mi možete dati smjernicu gdje ga mogu kupiti?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *