Otvoren Maxi Konzum u Mlinima kod Dubrovnika

262

konzum-maxi-mlini-otvorenje-001Na adresi Gornja Čibača 14 danas je u Mlinima kod Dubrovnika otvoren novi Maxi Konzum kao ukupno 12. prodavaonica ovog trgovca na području Dubrovnika i dubrovačkog Primorja.

Maxi Konzum prodavaonica otvorena je u sklopu trgovačkog centra SPIONA, a prostire se na ukupnoj površini od 1282 m2. Svim Konzumovim kupcima na usluzi će biti 20 zaposlenika koji će se pobrinuti za kvalitetnu i ljubaznu uslugu, ističu iz Konzuma.

Maxi Konzum Mlini omogućit će kupcima bogatu ponudu s više od 20.000 proizvoda među kojima posebno mjesto zauzimaju pekarski proizvodi i svježe pripremljena gotova jela, svježe voće i povrće, meso, riba, asortiman mliječnih proizvoda i vina.

Radno vrijeme prodavaonice u Mlinima je svakim radnim danom i subotom od 7.30 do 21 sat te nedjeljom od 8 do 14 sati.

U sklopu novog Maxi Konzuma kupci će moći realizirati uslugu plaćanja računa s 2D bar kodom, a prilikom svake kupnje uz korištenje MultiPlusCard kartice osvajat će i nagradne bodove.

Na dan otvorenja za sve kupce Maxi Konzuma priređena su razna zabavna događanja i pokloni te posebne akcijske ponude i sniženja cijena. Tom prigodom Konzum je častio svoje kupce uz roštiljadu i veliku tortu kojoj su se posebno razveselili najmlađi.

“Konzum otvorenjem prodavaonice Maxi Konzum Mlini dodatno proširuje maloprodajnu mrežu na značajnim turističkim lokacijama te time daje doprinos kvalitetnoj turističkoj i maloprodajnoj ponudi”, zaključuje se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here