Ožujskom pivu pripala nagrada CroPak za 2012. godinu

55

ozujsko-033l-povratna-bocaPovratnoj boci Ožujskog piva od 0,33 litre pripala je prestižna nagrada CroPak za 2012. godinu u konkurenciji pobjednika CroPaka svih kategorija. Uz nagradu CroPak godine, povratna boca Ožujskog osvojila je i nagradu u kategoriji ambalaže hrvatskog proizvoda/serije, izvijestili su iz Zagrebačke pivovare.

Na ovogodišnji natječaj prijavljeno je 19 proizvoda i 22 serije u šest kategorija, što ukupno čini više od 120 proizvoda. U jakoj konkurenciji svih prijavljenih proizvoda iz širokog spektra FMCG kategorija, upravo je Žujina boca od 0,33 l osvojila nagradu CroPak godine i time zaslužila titulu najbolje ambalaže na domaćem tržištu u 2012. godini, ističu iz proizvođača.

Povratna boca Ožujskog piva od 0,33 litre lansirana je u svibnju prošle godine, a osim elegantnog dizajna odlikuju je i dekorativne gravure na staklu te „stanjen struk“, zbog čega su držanje i uživanje u omiljenom domaćem pivu još ugodniji.

Nagrada CroPak utemeljena je 2004. godine s ciljem promicanja i potpore kvalitetnim ambalažnim ostvarenjima. Ožujsko pivo osvojilo je CroPakovu nagradu za dizajn ambalaže i 2007. i to za dizajn te godine predstavljene limenke.

Ova CroPakova nagrada veliko je priznanje Ožujskom pivu, koje kontinuirano vodi računa o tome da mnogobrojni potrošači imaju priliku uživati u vrhunskom pivu iz vrhunske ambalaže. Stalno ispitivanje potrošača i prilagođavanje njihovim potrebama te kontinuirana želja da se inovacijama odgovori na želje tržišta doveli su i do Žujine nagrađene povratne boce, navode iz Zagrebačke pivovare.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here