Predstavljena nova Orangina – Tangerine Mandarine

116

orangina-tangerine-mandarine-prezentacija-svibanj-2012-005Poznati svjetski brend Orangina pod okriljem Obala grupe d.o.o ove je subote (26. svibnja) predstavio novi okus, Orangina Tangerine Mandarine, kreiran upravo za mediteransku regiju.

Svojim vjernim obožavateljima, ali i onima koji će to tek postati, Orangina je uz promotivne cijene, degustacije, te atraktivne i upečatljive patrole, predstavila svoj novi okus na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

Brend Orangina odlučio je nagraditi svoje vjerne korisnike diljem regije te je u suradnji s Obala grupom proizveo jedinstveni okus prilagođen upravo našem Mediteranu.

Svjetska receptura poznatog prirodnog okusa mandarine i ovaj put oplemenjenja je s 12% posto pravoga voća agruma, pulpom voća, s niskim postotkom šećera i CO2, bez umjetnih aroma i boja te bez konzervansa, te je pravi izbor za nadolazeće vruće ljetne dane.

Još daleke 1937. prvi put je predstavljena na sajmu u Marseillesu, i otad generacije uveseljava svojom lepezom okusa pri čemu su prave naranče i prave mandarine samo dio strogo čuvane recepture. Prirodi okus prave mandarine u prepoznatljivoj bočici već čeka na vas.

Doživite harmoniju mirisa, boja i okusa u prepoznatljivoj bočici pod poznatim sloganom “Original by nature” – Jedinstvena po prirodi. Protresite bočicu i oslobodite prirodu koja je u bočicu stavljena samo zbog vas.

Jedinstvena promocija na zagrebačku špicu privukla je mnogobrojne poklonike poznatog brenda, i one koji će to tek postati. Ecija Ivušić i Esther Berišić, nova kraljica Hrvatske, samo su neke od poznatih koji su svoje jutro proveli okupani suncem uživajući u novom okusu Orangina Tangerine Mandarine.

Orangina patrole s novim voćnim okusom čekaju vas ovo ljeto diljem Hrvatske, a svoju bočicu prirode i osvježenja možete potražiti u najbližem dućanu ili omiljenom kafiću.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here