Stjecanje dionica Podravke od strane predsjednika i članova Uprave

30

podravka-logo-ftdPredsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić te članovi Uprave – Jadranka Ivanković, Olivija Jakupec, Jorn Pedersen i Miroslav Klepač – ovih su dana temeljem trgovine na Zagrebačkoj burzi kupili po 332 redovne dionice Podravke d.d., izvijestili su iz te kompanije.

Kako se navodi u obavijesti Podravke, ovim činom želi se ukazati na vjeru koju imaju u budućnost kompanije te ostvarenje petogodišnjeg plana poslovanja prezentiranog Nadzornom odboru Podravke prilikom njihovog imenovanja u Upravu krajem veljače ove godine.

“Želja nam je i ovime istaknuti našu vjeru u pozitivan razvoj Podravke te podizanje dosadašnjeg poslovanja na višu razinu. Podravka je kompanija koja u svojem portfelju ima vrlo kvalitetne i poznate marke proizvoda koje na većini tržišta na kojima su prisutne zauzimaju liderske pozicije. Zahvaljujući tome te upornošću naših zaposlenika i kvalitetnom upravljanju, uvjereni smo kako Podravki možemo osigurati rast i razvoj na zadovoljstvo svih dionika”, izjavio je Mršić.

Podravkina Uprava zacrtala si je ambiciozne poslovne planove u narednom petogodišnjem razdoblju. Kako je najavljeno, dotad koprivnička prehrambena kompanija namjerava još jače osnažiti prisutnost na tržištima te znatno povećati prihode.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here