Suradnja SOS Dječjeg sela i Unex Grupe

102

unex-timAgencija za integriranu tržišnu komunikaciju Euro RSCG Zagreb, članica Unex Grupe, osmislila je novu medijsku kampanju povodom proslave 20. rođendana SOS Dječjeg sela, izvijestili su iz Unexa navodeći kako se radi o emotivnoj, upečatljivoj i, što je najvažnije, kampanju koja potiče na reakciju.

Svako angažiranje oko društveno odgovornih projekata ovisi o pojedincu i njegovoj želji da doprinese društvu u kojem živi. Agencije takve projekte uzimaju kao svojevrsni kreativni ventil, po logici da besplatan rad znači i totalnu kreativnu slobodu.

U slučaju kampanje za SOS Dječje selo Hrvatska, stav naše agencije je bio da se u projekt kreće iz srca i to je bila naša jedina premisa. Sve je to rezultirao motivacijom cijelog tima da napravimo nešto što je zaista funkcionalno u smislu informacije, osvještavanja i stvarne pomoći, a ne nužno umjetničko djelo, ističu iz agencije.

Raditi na projektu SOS Dječjeg sela za sve je bilo posebno iskustvo, posebno nakon posjete SOS Dječjem selu. Naime, doživjeti uživo atmosferu SOS Dječjeg sela, upoznati SOS majke i djecu uvelike je doprinijelo senzibilnosti cijelog tima koji je radio na projektu.

Kompletan proces rada na ovom projektu je svakako bio temeljen na osjećaju ponosa i zadovoljstva jer smo bili itekako svjesni tijekom cijelog procesa – koji je ulog u pitanju te da o nama uvelike ovisi i uspješnost kampanje u smislu donacija SOS Dječjem selu, a dugoročno gledano, i budućnost djece u selima.

Mogućnosti agencijskog angažmana u društveno odgovornim projektima je velika s obzirom da smo kao marketinška agencija specijalizirani za komunikaciju te znamo što i kako komunicirati najširoj publici na prihvatljiv i razumljiv način.

Unex Grupa i sama je poticala niz humanitarnih projekata namijenjen raznim udrugama, bolnicama i ustanovama koje skrbe o bolesnoj djeci, kao i onoj uskraćenoj adekvatne roditeljske skrbi. Uključivanje u ovaj projekt mali je doprinos plemenitom radu svih angažiranih u radu SOS Dječjeg sela Hrvatska, poručuju iz Unexa.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here