The Rodnik Band i Nestlé Fitness žitarice zajedno za udrugu “Sve za nju”

104

rodnik-za-nestle-fitnessPhilip Colbert iz The Rodnik banda definitivni je miljenik zagrebačke publike. “Dolazi li i ove sezone na Dreft Fashion Week Zagreb Rodnik?” pitali su mnogi. Da, Rodnik dolazi i to po četvrti put.

Diplomirani filozof Philip Colbert s godinama se etablirao u jednog od najzanimljivijih dizajnera na svijetu.

Dovoljno govori da njegovu odjeću nose Kraljica Rania od Jordana, Anna Piaggi, Matthew Williamson, Karl Lagerfeld, Sienna Miller, Lady Gaga, Lily Cole i Peaches Geldof.

Na Tjednima mode predstavlja se istovremeno pjevajući sa svojim The Rodnik Bandom, a inspiracije pronalazi u radovima Marcel Duchampa, Andyja Warhola i raznih konceptualnih umjetnika.

Ovosezonska kolekcija za jesen/zimu 2012/13 inspirirana je vojvotkinjom Kate Middleton, njenom sestrom Pippom te raznoraznim simbolima Velike Britanije kao što su double-decker bus, crvena telefonska govornica, crni taxi, kajgana te naravno kraljica Elizabeth.

Tijekom tri dana, u loungeu DFWZ-a na Nestlé Fitness korneru prodavat de se limitirana serija majica po simboličnoj cijeni od 100 kuna, a koje je posebno za ovu priliku i DFWZ osmislio sam Philip Colbert.

Philipov T-shirt idealan je za ove vruće ljetne dane i sigurni smo da de svi iskoristiti ovu odličnu, ali i humanu priliku. Cjelokupni iznos namijenjen je Udruzi oboljelih i liječenih od raka dojke “Sve za nju”.

Namjera je da žene svih dobnih skupina shvate kako imaju mogućnost izbora vlastitog životnog stila te da prihvaćajući zdrave životne navike smanjuju rizik obolijevanja.

Kupovinom majica pridonijet će se udruzi Sve za nju u njihovom radu i borbi protiv raka dojke. Nestlé Fitness žitarice, napravljene s cjelovitim zrnom, obogaćene vitaminima i mineralima, mogu biti jedan od koraka k zdravijem načinu života, uz vježbanje te redovite preglede.

Također, za najavu DFWZ-a, Philip će danas izvesti mali performance vozeći se centrom grada Zagreba u pravom londonskom double-decker busu pjevajući i prodavajući majice.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here