Violeta lady: Udobnost i dugotrajna zaštita

104

violeta-lady-ulosciVioleta na hrvatskom tržištu nudi dvije različite linije Violeta lady higijenskih uložaka. Ljubičasta linija proizvoda predstavlja liniju Classic, dok zelena predstavlja nježniju liniju Sensitive.

Liniju Classic odlikuje standardni superupijajući materijal koji osigurava dugotrajnu suhoću, sigurnost i bezbrižnost.

Nježna linija Sensitive rađena je od najmekših finih materijala koji pružaju osjećaj udobnosti i nježnosti prilikom nošenja.

Pored udobnosti, pružaju i sigurnu dugotrajnu zaštitu te dolaze u četiri različite veličine: light, normal, super plus i night.

Iz Violete pojašnjavaju kako su u trendu prirodni nježni materijali, što i tržište svakodnevno pokazuje ističući liniju Sensitive kao najprodavaniju.

“Na hrvatskom tržištu Violeta lady je relativno novi brend, no usprkos tome dostupni smo kod većine velikih trgovačkih lanaca. Udio Violeta higijenskih uložaka u nekim prodajnim lancima u kojima se prodaju je do 15%, a poboljšanom distribucijom i inovativnim proizvodima očekujemo povećanje udjela na tržištu”, ističe Ljubica Ćorluka, direktorica tvrtke za Hrvatsku.

Kao argument za odabir Violeta linije uložaka ističe i ponudu različitih materijala što kupcu pruža mogućnost biranja po različitim kriterijima.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here